Parodent

Средняя оценка: 0

Оставить отзыв

Clinica stomatologică Parodent este o clinică, modernă, care a respectat toate cerințele de organizare a unei unități sanitare pubilce (condiții igienice și de sterilizare la cel mai înalt nivel).

Dotată cu utilaj și materiale de ultimă generație, echipa noastră vă oferă într-o atmosferă plăcută, o gamă largă de servicii stomatologice.

Parodent este una din puținile clinici, care oferă o abordare complexă a bolii parodontale, tratamentele oferite aici nu sunt orientate doar la nivel local, deoarece parodonțiul marginal este o parte componentă a întregului organism și nu poate fi ruptă din complex.

Parodent este clinica care se orientează nu doar asupra esteticii albe (culoarea şi forma dinţilor), dar şi asupra esteticii roşii (culoarea, forma, textura şi sănătatea gingiilor, osului alveolar).

Obiectivul nostru este menținerea echilibrului de sănătate orală (în tot complexul ei) prin realizarea unui zâmbet frumos și sănătos, ceia ce însemnă optimism, încredere în sine, și crearea drumului spre succes. Un zâmbet frumos și sănătos atrage privirile celor din jur, aprecirea lor și de ce nu – iubirea, fericirea și împlinirea.

Фотографии

Услуги

Отзывы

Вы пользуетесь их услугами? Добавьте отзыв, не стесняйтесь!

Оставить отзыв