Melkior

Nota medie: 0

Lasă opinie

Purtati Melkior si veti fi irezistibile!

Prietenii adevarati impart secrete, vise, ambitii.

Eric, un economist perfectionist si Alexandre, un pasionat de marketing si design, doi francezi plecati in lume, au descoperit ca ceea ce isi doresc cel mai mult este ca femeile sa isi aduca aminte de ei ... Si, cum ar putea mai bine, o femeie sa se gandeasca la tine decat atunci cand ii oferi bucurie, fericire, incredere in ea. Asa s-a nascut Melkior.

Melkior este o gama de produse de beauty profesionale, care se adreseaza tuturor femeilor care doresc sa se simta frumoase. Melkior invita femeile sa fie sarmante, sa se simta confortabil in pielea lor, sa seduca …sa fie unice.

Cu o experienta de 15 ani in industria frumusetii, Alexandre si Eric au dorit sa creeze ceva deosebit pentru toate femeile: produse de inalta calitate, realizate din cele mai bune ingrediente. Convingerea lor este ca toate femeile trebuie sa aiba acces la produsele de lux, la produsele in tendinte.

Melkior se implica direct in toate etapele de fabricatie, de la productie pana la vanzarea catre client. Sute de oameni sunt implicati in acest proces, isi impart emotiile, sentimentele si muncesc in scopul obtinerii unei oferte unice, inegalabile. Fiecarui produs ii este acordata o atentie deosebita, ca si cum ar fi creat pentru cea mai draga persoana.

De asemena, Melkior colaboreaza direct cu profesionistii din domeniul frumusetii, acordand o mare atentie cerintelor acestora. Astazi, produsele Melkior sunt utilizate de importanti stilisti de unghii si make-up artisti. Candia Trugly, make-up artist din Noua Zeelanda, spune despre creionul de ochi Melkior ca este cel mai bun din lume. Dorina Codres, nails stylist international afirma despre oja Melkior ca este greu de egalat.

Noi spunem ca Melkior este brandul care naste pasiuni si emotii.

Purtati Melkior si veti fi irezistibile!

Fotografii

Servicii

Profesională
Machiaj
Detalii
Machiaj
Luciu de buze
Detalii
Creion pentru buze
Detalii
Corector
Detalii
Creion lichide
Detalii
Ruj
Detalii
Pudre
Detalii
Blush-uri
Detalii
Farduri
Detalii
Fond de ten
Detalii
Rimeluri
Detalii

Opinii

Te folosești de serviciile lor? Nu ezita să leși opinia ta!

Lasă opinie