ViviSpa

Nota medie: 0

Lasă opinie

Salonul “VIVI SPA” este locul perfect pentru a vă relaxa cu beneficii pentru sănătate. Serviciile oferite de salon combină plăcerea şi frumuseţea. Unul dintre cele mai populare servicii ale salonului - tratamentele în baia turcească - este de demult pe placul iubitoarelor de modă din Moldova. Serviciul plăcut nu doar relaxează, dar, de asemenea, şi însănătoşeşte și întinerește corpul. Tratamentele în hamam includ exfoliere, săpuneală, masaj și înot în piscină.

Pe lîngă baia turcească, “VIVI SPA” oferă clienților săi o gamă largă de masaje (aromatic, uleios, suedez). De asemenea, vizitatorii salonului vor beneficia de masaj mecanic, realizat cu cele mai noi echipamente profesionale.

Împachetare, depilare, cosmetologie şi cosmetologie mecanică, terapie cu ultrasunete - aceasta este lista nici pe departe completă a serviciilor oferite de “VIVI SPA”. Salonul dispune, de asemenea de o Aqua Zona (baie turcească, piscină, sală de ceai) - locul perfect pentru a vă relaxa în compania unor prieteni apropiați.

Abordarea individuală a fiecărui client este o caracteristică distinctivă importantă a salonului, specialiştii căruia au creat cîteva SPA-programe, dintre care fiecare client va putea să găsească ceea ce se potriveşte anume pentru el. 

Complexele SPA pentru cupluri sunt o idee perfectă pentru o celebrare în doi. De asemenea, există un set de servicii pentru femeile gravide și mamele tinere. În plus, există mai multe programe de SPA-pentru mirese pentru a vă ajuta să vă aduceţi corpul în formă înainte de nuntă, pentru a vă odihni înainte de această zi dificilă sau pentru a serba o petrecere veselă a burlăciţelor, de care D-stră şi prietenele dvs.vă veţi aduce aminte mult timp.

Vizitînd salonul de frumusețe “VIVI SPA”, obțineţi şansa perfectă de a vă relaxa pe deplin, de a petrece bine timpul şi de a vă simţi mai bine!

 

Program de lucru:

Luni- zi liberă

Marți-Sîmbătă - de la 9:00 pînă la 21:00

Duminică - de la 9:00 pînă la 18:00

Fotografii

Servicii

Saună
Hamam turcesc
250/300 lei, 30 min./1 oră/pers
Detalii
În aqua zona se include: hamam+bazin+ceai din plante naturale servit în camera de relaxare
Bazin
250/300 lei, 30 min./1 oră/pers
Detalii
În aqua zona se include: hamam+bazin+ceai din plante naturale servit în camera de relaxare
Hammam Kese & masaj cu spumă
500/550 lei, 90 min.
Detalii
Aqua zona (hamam+bazin) + Piling turcesc cu masaj de spumă + Ceai din plante naturale servit în camera de relaxare
Masaj
Clasic masaj
270/400 lei, 30/60 min.
Detalii
Masaj clasic al spatelui/ corporal general. Masajul clasic poate fi o procedură puternică de stimulare, de tonifiere sau de relaxare. Totul depinde de dorințele și de nevoile corpului Dvs. la momentul aplicării masajului. Procedura de masaj este extrem de utilă pentru oamenii de orice vârstă, dar mai ales pentru cei trecuți de patruzeci de ani. Dacă vă îngrijiți de sănătatea și frumusețea Dvs., atunci această procedură este pentru Dvs.
Aroma masaj
470 lei, 75 min.
Detalii
O baie de arome și uleiuri esențiale încununate într-un masaj complet pentru față și corp! Masaj de relaxare si aromaterapie ajuta la eliminarea toxinelor din corpul uman si creaza o stare de relaxare totala si profunda, imbunatatind circulatia limfatica si pe cea sanguina.
Masaj anticelulitic
420 lei, 50 min.
Detalii
Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil, dupa numai 4-5 sedinte. Este una din cele mai bune solutii de a scapa de „coaja de portocala“, fiind efectuat local, in zonele afectate de celulita.
Antistress masaj
270 lei
Detalii
Masajul zonei cervicale și capul se recomandă la epuizare nervoasă, insomnie, oboseala si oboseala cronica. Masajul include preluclarea manuală a zonei capului, umerilor și cefei. Masajul dat oferă un efect foarte bun asupra dureri la ceafă și osteochondrozului. Scopul său principal este diminuarea tensiunei musculare în zona respectivă și îmbunătățirea fluxului de sânge la cap prin încălzire. De foarte multe ori, lipsa circulației sanguine suficiente la aceste părți ale corpului provoacă umflamațiile, durere musculară, precum și dureri de cap, migrene, hipertensiune arterială, etc.
Terapia cu pietre
500/600 lei pt 60/90 min
Detalii
Terapia cu pietre calde are multiple beneficii printre care: imbunatatirea circulatiei singelui si a limfei, buna functionare a sistemului imunitar,ameliorarea durerilor acute si cronice, inflamatiile, eliminarea starii de oboseala si transferul pozitiv de energie asupra intregului corp datorita proprietatilor energetice ale pietrelor de bazalt utilizate.
Masaj facial
150/200 lei, 15-30 min.
Detalii
Se efectuează un peeling enzimatic, masaj facial, mască cremoasă sau alginată, apoi se aplică crema finală.
Proceduri
Peeling
550-650 lei
Detalii
Conceptul modern de peeling este - să se efectueze tratamente şi terapii care să implice o exfoliere eficientă cu un risc cât mai mic posibil: executând diferite şedinţe de peelinguri superficiale sau medii vom obţine rezultate estetice de lungă durată, fără riscul unor efecte adverse.
Împachetare cu ciocolata "amazonia"
650 lei
Detalii
Cafeina continuta in cacao desfasoara o actiune antiedematoasa, deoarece stimuleaza drenajul si eliminarea lichidelor stagnante. In plus, mobilizeaza acizii grasi din tesutul adipos. Cacaoa este o sursa semnificanta de oligoelemente, in mod particular de magneziu ce are o activitate relaxanta, facand astfel din impachetarile cu ciocolata un bun tratament contra stresului.
Împachetare Parafango
600-1000 lei, 90-120 min.
Detalii
Împachetarea cu parafango detoxifica, exfoliaza, hraneste si relaxeaza pielea. Dupa eliminarea toxinelor din piele aceasta ramane cu un aspect moale si catifelat. Substantele continute in parafina stimuleaza activitatea mecanismelor naturale de regenerare a pielii, contribuind la catifelarea si imbogatirea acesteia.

Video

Blog

Opinii

Te folosești de serviciile lor? Nu ezita să leși opinia ta!

Lasă opinie