food.fashion.md2024

Bucurați-vă de o explozie de gusturi și tendințe în cadrul evenimentului Spring Temptation Food&Fashion 2024, prezentat de Fornetti!


Marcați în calendar Duminică, 07 aprilie 2024, între orele 15:00 și 19:00 și veniți la Digital Park, situat pe strada Mihai Viteazul, 15.

 

Bucurați-vă de o zi plină de evenimente speciale în cadrul programului:

 

✅ Veți fi martorii unei spectaculoase defilări de modă pregătită de cele mai notorii mărci reprezentante ale brandurilor de haine pentru copii, atât naționale, cât și internaționale, organizate de prestigioasa agenție de modeling Sia Models Agency.

Această ocazie nu numai că vă va aduce în contact cu cele mai recente tendințe în modă pentru cei mici, dar veți avea și ocazia să faceți cunoștință cu agențiile de modeling care vor oferi toate detaliile necesare pentru copiii dornici să se înscrie în cursurile de modeling. Pentru că fiecare copil merită să strălucească ca o stea!

 

✅ Veți avea parte de un spectacol muzical de excepție oferit de nimeni alții decât MuzzTime Cover Band, care vă va ține pe picioare în timp ce vă bucurați de atmosfera vibrantă.

 

✅ Explorăm, de asemenea, toate secretele culinare oferite de reprezentanții brandului Fornetti din Republica Moldova. În această zi specială, veți avea oportunitatea să vă delectați cu rețete culinare sănătoase și apetisante, pregătite cu pasiune și expertiză. Iar pentru a completa experiența culinară, vă invităm să vă alăturați degustării de vin spumant, care se va combina perfect cu desertul nostru special.

 

În cadrul zonei noastre Free Food, vă așteaptă un meniu variat și delicios:

 

  • Fornetti umpluți cu filadelfia și somon, o combinație savuroasă și rafinată.
  • Mini burgeri Fornetti, perfecte pentru un gust rapid și delicios.
  • Fornetti cu prosciutto și rucola, o explozie de arome și prospețime.
  • Fornetti cu vișine și fulgi de ciocolată, un deliciu dulce și reconfortant.
  • Înghețata pentru copii marca Sandra, pentru răsfățul micuților.
  • Havuz de ciocolată, un desert indulgent și atrăgător.

 

Vă invităm să vă alăturați nouă pentru o zi plină de distracție, divertisment și bunătăți gastronomice, pentru toate vârstele și gusturile!

Partenerii acestui eveniment sunt compania Royal Kids, compania Sandriliona, partener media KissFm, vinăria Mileștii Mici, revista BeautyClub.md.

 

Indiferent dacă sunteți pasionați de moda, gastronomie sau pur și simplu căutați să vă bucurați de o după-amiază memorabilă, acest eveniment promite să vă ofere o experiență de neuitat!

 

Digital Park, str. Mihai Viteazu 15A, or. Chișinău
Prețul – 400 lei
*Copiii cu vârsta până la 7 ani intrare liberă

Pentru rezervare: 079604070

Achiziționarea biletelor aici


Nu ratați șansa de a fi parte dintr-o experiență extraordinară!