2

Cosmetica coreeana este apreciata de către femei, și această apreciere are motivul său. Femeile asiatice petrec mult timp în fața oglinzii având grijă de sine, iar cosmetologii îi ajută în acest sens. Persoanele care sunt interesate de cosmetica coreeana în Chișinău – o pot găsi în magazinul iBeauty.

 

iBeauty este un magazin de cosmetică coreeană cu asortiment divers. Acolo puteți găsi popularele BB si CC cream-uri, produse cu mucina de melc, centella, ceai verde și multe altele. Facem livrare nu numai pe teritoriului mun. Chișinău, dar și în toată Republica Moldova. Puteți alege produsele online – site-ul Ibeauty.md, sau în magazinul fizic cu ajutorul consultantului.

3


În cultura coreeană femeile acordă mult timp rutinei de îngrijire. Chiar și cosmetica decorativă nu dăunează tenului, având ingrediente naturale, care dimpotrivă hrănesc pielea și o protejeaza. Asta este o caracteristica prin care cosmetica coreeana diferă de cea europeană sau americană. La producere sunt folosite tehnologii performante combinate tradițiile naționale din străbuni.


În cosmetica coreeana este caracteristic o varietate de produse pentru curățarea tenului – ulei hidrofil pentru eliminarea machiajului și protecției solare, spuma de curățare, scrub-uri și peeling-uri.


✅ Uleiul hidrofil se aplică pe față, se masează, astfel machiajul se înlătură, după se clătește cu apa.


✅ Spuma de curățare se aplică după uleiul hidrofil, pentru a elimina uleiul rămas și a finisa etapa de curățare a tenului.


✅ Scrub-urile și peeling-urile se fac 1-2 pe săptămână, pentru o curățare profundă.


 Apoi, urmează etapa de tonifiere. Pentru aceasta folosim toner sau emulsie, seara putem face o mască.


✅ Mândria cosmeticii coreene este BB și CC cream-urile. Aceste produse ușor se aplică și uniformizează tenul, au o textură ușoară, cu efect de hidratare și anti-age. Scoate iritația, protejează de razele UV, poate înlocui consealer-ul și chiar fonul de ten.


Toate produsele trebuie atent selecționate conform necesității tenului, pentru obținerea rezultatelor maximale.