Dischete demachiante

 

Cu siguranță, puține persoane acordă o atenție deosebită alegerii dischetelor din bumbac. Pentru multe femei, cel mai important criteriu de alegere, de obicei, este cantitatea dischetelor din pachet, raportată la preț. Totuși, pe prim plan ar trebui să fie calitatea acestora și materialele din care sunt fabricate, fiind detalii care influențează direct starea pielii.


În cele ce urmează, vă povestim mai detaliat desprе tipurile de dischete existente și pe care le puteți găsi în magazinele de la noi sau în mediul online.



Dischete uscate



Dischetele simple, asemănătoare unor pernuțe de vată, sunt comercializate în majoritatea supermarket-urilor. Optați pentru produse realizate din bumbac organic, de la producători cunoscuți, și de încredere. Compania Pure a lansat dischete cu cărbune, iar în combinație cu apă micelară ori lăptișor demachiant, contribuie la combaterea acneei sau alte tipuri de iritații.



Brandul japonez Muji au în vânzare discuri de vată din bumbat brut. Acestea sunt de culoare bej și au formă dreptunghiulară. O dischetă poate fi împărțită în mai multe bucăți, mai subțiri, pentru a îmbiba cantitatea necesară de loțiune demachiantă. Țineți cont de faptul că discurile trebuie umezite bine, pentru a nu irita pielea.

 

 

Discuri impregnate cu loțiune



Unele companii au început să comercializeze dischete demachiante îmbibate cu loțiune. De exemplu, astfel de produse se regăsesc în oferta Skyn Iceland. Dischetele sunt confecționate din stofă, combinată cu acid lactic, extracte de alun și de papaya. După utilizare persistă o senzație plăcută de răcoare și prospețime. De asemenea, datorită acestor efecte calmanteinflamațiile, pigmenții și porii se vor diminua, iar tenul va căpăta o strălucire naturală.

 

 

Un produs asemănător este prezent și în colecția Secret Key. Aceste discuri asigură o curățare profundă a tenului, datorită extractului de lămâie, renumită pentru proprietățile sale de diminuare a porilor, reglare a secreției de sebum și prevenire a inflamațiilor.
În componența sa mai este acid hialronic, care hidratează pielea, și pantenolul, care ameliorează roșeața și iritațiile.



Discuri reutilizabile


Este o soluție ecologică, care are ca scop minimizarea deșeurilor. De fapt, acestea sunt doar resturi de țesături cusute, pe care le puteți spăla și reutiliza. Le puteți face acasă sau le achiziționați în magazinele eco de la noi.