principala 1

Îți place sa fii la curent cu ultimele noutăți despre frumusețe? BeautyClub.md a pregătit o prezentare generală a evenimentelor-beauty care vor avea loc în această toamnă în România.


1. Masterclass сu Olga Tomina

olga-tomina-2019-romania

Trainerul OLGA TOMINA vine în premieră în Timișoara la Lecții de machiaj, în 21 și 22 septembrie! Masterclass-ul de două zile îți oferă oportunitatea să afli secretele celui mai urmărit makeup artist din Europa de Est! Va fi prezentat: machiajul nude, comercial, fashion, mireasă și, vei afla ce produse cosmetice recomandă trainerul, vei încerca noi texturi și vei primi răspunsuri la întrebările tale.


2. Cosmetics Beauty Hair

cosmetics-beauty-hair-2019-romania
COSMETICS BEAUTY HAIR 2019, evenimentul reper pentru sectorul de beauty, se desfășoară în intervalul 26-29 septembrie, în Centrul Expozițional ROMEXPO, București
Evenimentul ilustrează tendinţele în make-up şi hair styling, prezentate de profesioniştii domeniului, şi implică desfășurarea unor activități conexe dedicate atât specialiștilor din sectorul de beauty, cât și publicului larg: demonstrații de make-up; workshopuri; demonstrații cu tratamente pentru păr; demonstrații de tunsori; prezentări de instrumente pentru frizerie și coafor; concursuri tematice.

 

3. Zilele Internationale ale Frumuseții

zif-2019-romania
ZIF 2019 - Zilele Internaționale ale Frumuseții, va fi organizat in cadrul Cosmetics Beauty Hair, eveniment ce va avea loc in perioada 26 – 29 Septembrie 2019 la Romexpo, BucureștiZIF 2019 reprezinta o noutate absoluta in domeniu, fiind un eveniment specializat in Masterclass-uri, Demonstratii si Ateliere GRATUITE in domeniul Beauty, atat pentru profesionisti, dar si pentru amatori pasionati! Tehnici de ultima ora, tendinte din lumea larga, tips & tricks, fara secrete si fara retete sunt doar o parte din surprizele pe care le vei descoperi la ZIF 2019.

 

4. Make-Up Trends cu Denis Kartashev

kartashev-2019-romania
DENIS KATASHEV, cel mai creativ Make-Up Artist din Moscova, sosește în România, pe 27 septembrie în cadrul ZIF - Zilele Internaționale ale Frumuseții. Va fi un eveniment unic unde vor avea loc: Masterclass, Make-up meeting și Cocktail party. Denis Kartashev va împărtăși cu publicul prezent: Day & Night Make-up, Glow Make-up și Strobing - The perfect glow.


5. MakeUp Fest

makeup-fest-2019-romania

MAKEUP FEST este un eveniment dedicat integral frumosului și artei machiajului ce va avea loc în perioada 2-3 Noiembrie 2019 la Crystal Pallace Ballrooms București.

Întrucît MakeUp Fest a ajuns la cea de-a 7-a ediție, în acest an Festivalul va găzdui ca de fiecare dată competiția Make-up Talent, ediția 2019. Doar 20 de make-up artiști vor avea șansa să participe la cea mai interesantă competiție de profil din această toamnă si implicit doar 20 de make-up artiști se vor înfrunta pentru câștigarea podiumului.

Alex Radulescu va fi pe scena cu o tematica inedita.

alex-radulescu-makeup-fest-2019-romania

Dacă Vă plac și Vă sunt utile recenziile și articolele BeautyClub.md, puteți susține proiectul nostru și creatorii publicațiilor, cu un transfer. Mijloacele financiare vor fi direcționate pentru achitarea autorilor, traducătorilor și pentru dezvoltarea ulterioară a proiectului. Ne dorim să fim mai buni în ceea ce facem, vrem să ne perfecționăm în continuare, de aceea, vom fi recunoscători pentru receptivitatea Dumneavoastră! 
Puteți contribui la dezvoltarea proiectului nostru: aici