fashiontv romania4

În perioada 23-24 iulie 2019, a avut loc evenimentul Miss FashionTV Europe 2019, care s-a desfășurat la restaurantul KAYO Garden, în România. În cadrul acestui concurs, 33 de domnișoare au luptat pentru premiul mare și anume pentru o bijuterie în valoare de 20.000 de euro , care a fost oferită de o companie de la Hollywood, producătoare de bijuterii exclusive. Pe lângă titlul de bază, au mai fost acordate înca câteva premii.

 

Câștigătoarele Miss FashionTV Europe 2019 vor beneficia de ținute și accesorii din partea FashionTv și vor participa la cele mai importante evenimente FashionTv din întreaga lume. Deasemenea, vor primi în dar și o ședință foto profesionala, care ulterior va avea un impac pozitiv în cariera de model. 


Concursul a fost jurizat de către Michelle Adam, președintele și fondatorul FashionTv, Julius Nasso, un cunoscut regizor de la Hollywood și Dejan Markovic, reprezentantul celor mai populare agenții de modeling din lume.


Toate participantele vor beneficia de promoții internaționale în 196 de țări, prin intermediul platformei FashionTv. Iar câștigătoarele vor lua parte la cele mai importante evenimente FashionTv din întreaga lume : New York Fashion Week, Paris Fashion Week, London Fashion Week și Fashion Week în Milan.


Primul premiu și prima nominație a fost “Miss FashionTv Telegenic”. Acest titlu a fost acordat unei domnișoare din Lituania, care ulterior va participa în cadrul unei campanii de promovare a produselor FashionTv la Roma. Urmatoarea nominație “Miss FTV Fotogenic”, a fost înmânată unei domnișoare din Slovacia, Ivana Gromova. Domnișoara ce a primit acest titlu va participa ulterior la realizarea catalogului pentru FTV Lenjerie. “Miss FTV Catwalk” va participa la FashionWeek ce va avea loc la Paris. Avest titlu a fost câștigat de către un model din Polonia. Câștigătoarea “Miss FTV Luxury Fashion Spring Water”, care este originara din Albania, va participa la realizarea campaniei publicitare pentru “FTV Luxury Fashion Spring Water”. “Miss FTV eyewear” va participa la realizarea urmatorului catalog promoțional “FTV Eyewear”, câștigătoarea fiind din Georgia. Deasemenea, a fost și nominația “Miss FTv Cosmetics”, care a fost acordata unui model din Malta.

fashiontv romania2

lituania

slovacia1

polonia
În cadrul evenimentului au fost acordate titluri și premii chiar și din partea sponsorilor. Regina Blinova din Rusia, a obținut acest titlu și va reprezenta brand-ul “Modern” în Shanghai și la Beijing. “Miss Impuls”, un model din Macedonia , va participa la realizarea campaniei de promovare pentru smartphone-ul “Impuls” la Monte Carlo și a câștigat un contract de 2 ani cu compania Gold Standrd Banking & Crypto Data Technology, un smartphone din partea sponsorului și Digital Cripto Currency Gold în valoare de 30.000$. Unul din cele mai importante nominații a fost “Miss Mouawad”. Câștigătoarea acestui titlu,care este din Ungaria, va participa la realizarea campaniei de promovare penru Mouawad, un brand de bijuterii cu diamante de la Hollywood. 


Premiul pentru nominația “Miss FTV Star” este un rol într-un film, care urmeaza să fie regizat la HollyWood, dar și o săptămână în India, penru promovarea produselor FashionTv. Norocoasa a fost o domnișoară din Suedia, care va primi posibilitatea de a demonstra abilitățile de actorie pe care trebuie să le posede un adevărat model.


„Miss Europe second runner-up” a fost înmânat unei domnișoare din Macedonia, care urmează să participe la campania de promovare pentru gențile FashionTv și a primit un contract cu Elite Model Management din Miami penru un an.

fashiontv romania

fashiontv romania18

fashiontv romania8

fashiontv romania5
„Miss Europe First runner-up” va participa la cele mai importante evenimente FashionTv, va primi în dar o săptămână în India pentru promovarea produselor FashionTv. Acest titlu a fost câștigat de către Valeria Taranova, originara din Ucraina. Deasemenea, va semna un contract cu agenția Elite Model Management din Miami.


Cel mai important titlu a fost înmânat de către Michelle Adam, fondatorul și președintele FashionTvSabrina Bujoreanu, originară din România a câștigat premiul mare din partea Mouawad și va participa ulterior la o serie de fotosesiuni și evenimente organizate de FashionTv.


Evenimentul în cauză a fost organizat în cinstea aniversarii a 22 de ani de la fondarea FashionTv și a adunat împreuna creatori de modă internaționali, modele din întreaga lume și personalități vestite din lumea modei.

fashiontv romania7
Amintim că, FashionTv România este reprezentant oficial al brandului FashionTv pe teritoriul României, sub licența fashiontv GmbH. FashionTv România acoperă o paletă amplă de servicii, organizând, producând și participând la evenimente de anvergură națională și internațională, și activând ca studio de producție foto și video si casă de producție de evenimente.


FashionTv poate fi vizionat în peste 190 de țări, de pe 5 continente. Adresându-se unui public foarte bine definit, FashionTv se bucură de peste 850 de milioane de telespectatori lunar. De asemenea, FashionTv se situeaza pe locul trei mondial între posturile tv globale pe new media, fiind lider pe segmentul de fashion.