Moldova-The-Most-Fashion-Days

"The Most Fashion Days" - cel mai important Festival de Modă din Republica Moldova, își redeschide porție în perioada 5-6 iunie 2019 într-una din locațiile de lux din incinta "Capitoles Park".

 

Editia a 3-a festivalului pregătește un spectacol incendiar care aduce pentru presă: designeri consacrați atât naționali cât și internationali, iar personalitățile și vedetele din lumea mondena vor fi prezenți ca de fiecare data.

 

Obiectivul principal al acestui proiect este de a valorifica locațiile de lux din R.Moldova, totodata ne propunem sa creem o punte de legătură între țările participante, un schimb de expeiență și sa creem împreună un nou concept de organizare a evenimentelor in arta modei.

 

Pe parcursul celor 2 zile de festival organizate la cel mai înalt nivel, vom avea parte de experiențe unice și inedite, prima zi este dedicată exclusiv celor mai mici modele din cadrul IO Models School dar și din alte școli din străinătate, iar a doua zi vor defila modele de top și vom ca avea ca invitați speciali pe nimeni alții decât: Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Alexandru Raicu, dar nu in ultimul rând, Purdescu Cristiana Maria.

catalin-botezatu-moldova-Festivalul de moda IO din Moldova

Alexandru-Raicu-Raluca-Badulescu

Reamintim ca evenimetul va avea loc in data de 5 și 6 Iunie, anul curent, începând cu ora 18:00.

 

Bilete pentru eveniment pot fi achiziționate aici

Numărul biletelor este strict limitat.