viggo-moldova

Iar pentru că toate sărbătorile de iarnă stârnesc sentimente de credință și dragoste pentru aproapele nostru, bucurii și minuni, ne-am gândit, împreună cu o comunitate întreagă de oameni cu suflet mare, să desenăm zâmbetul pe chipul bătrâneilor, care își petrec anii din viață la CENTRUL DE PLASAMENT PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE ȘI ADULTE, din comuna Micleușeni, raionul Strășeni. Unii dintre ei sunt țintuiți la pat, majoritatea au probleme de sănătate, mereu triști și izolați, acești bătrâni, sunt permanent în așteptarea copiilor, nepoților, rude, sau cineva din apropiați.

 

De aceea, sambăta trecută pe 22 decembrie într-o atmosferă inspirată din pieţele de târguri vieneze de CRĂCIUN, cei de la Viggo au reuşit să adune multă lume ce nu a ramas indiferentă la chemarea lor din campania caritabila lansată cu ceva timp în urmă "Ajută un bătrân să zâmbească".

casa-amati-chisinau

Astfel, în cadrul evenimentului aceştea au reuşit datorită receptivităţii şi generozităţii invitaţilor să adune atat de multe produse alimentare, haine, produse de igienă şi multe altele încat credem că acestea vor servi Centrului de Plasament nu doar de sărbători, dar şi pentru un an întreg.

 

Chiar a doua zi, organizatorii evenimentului au mers la Micleuşeni ca să livreze o doză bună nu doar de cadouri colectate în cadrul campaniei, dar şi să livreze multă dispoziţie de sărbătoare, urări de bine,
caldură şi dragoste. 

 

Vezi mai jos cum au avut loc acestea.

DSC_7873 copy

DSC_7944

DSC_7905

DSC_8019

DSC_8156

DSC_8090

viggo

DSC_8186