Preîntâmpinăm: unele metode pot părea stranii
 
top-10-prakticheskikh-sovetov-kak-otrastit-gustye-brovi-PL1506976230
 
Desigur, dacă aveți sprâncene subțiri, puteți rezolva această problemă cu o vizită la salon - microbladingul încă nu a dezămăgit pe nimeni. Cu toate acestea, există modalități alternative. Avertizăm: sună, desigur, ca niște rețete din cartea unei bunici, dar ele chiar funcționează!
 
Uleiul de măsline
Bogat în vitamina E și prin urmare, într-adevăr este capabil să ajute. Încălziți puțin uleiul, aplicați-l pe sprâncene și mergeți liniștit la culcare.
 
Gălbenușul
Aplicați pe fiecare sprânceană cu un tampon de bumbac, lăsați timp de 15-20 de minute și clătiți cu apă rece. Repetați o dată pe săptămână - iar rezultatul nu vă va face să așteptați.
 
Ulei de ricin
Clasica absolută, uleiul de ricin promovează creșterea genelor și sprâncenelor, dar, în general, este posibil să nu fie atât de sigur. Dacă simțiți o senzație de arsură, nu ar trebui în nici un caz să o răbdați: acest ingredient provoacă multor persoane alergii. În absența contraindicațiilor, aplicați uleiul timp de 30 de minute pe zi: efectul va fi vizibil după câteva săptămâni.
 
Vitamina A
Opțiunea pentru cei mai harnici: stoarceți o capsulă de vitamina A și adăugați amestecul de uleiuri de dovleac și de ricin (2-3 picături sunt suficiente).