Ediția a doua  Privé Fashion Events a avut loc vinerea trecuta, 30 martie în incinta Alfa City Shopping Mall. Acesta a fost un eveniment nonconformist cu un decor impresionant.
 
La eveniment au fost expuse picturile talentatului Gheorghe Vârtosu dar și giganți din fier care au șocat publicul.
 
 
 
Viggo te îndeamnă primavara aceasta sa încerci piese vestimentare cu personalitate şi să le porți cu o atitudine pe măsură. Orice călătorie devine o sursă de inspiraţie pentru a desăvârşi o colecţie pe placul tău, în acord cu tendinţele expuse pe podiumurile sezonului.
 
Secole de măiestrie italiană, tradiție britanică și un savoir-faire franțuzesc, toate se îmbină armonios în ADN-ul brandului Viggo.
Viggo Moldova
Viggo Moldova
 
 
Brand-ul promesse| aduce feminitate absolută pentru prezentarea frumoasei sale colecții care urmează sa o vedeți pe podiumul Privé. Promesse| este o armonie de combinații neașteptate de texturi, culori și stiluri. Perfecțiunea stă la baza elaborării oricărui model.
Promesse
 
Totul este executat cu pasiune și grijă pentru detalii și finisaje ireproșabile. Fiecare piesă este executată din stofe de înaltă calitate, care necesită și primesc o atenție specială.
 
În colecția promesse| predomină nuanțele de roz pastilat, linii fluide, alb, gri, galben și câțiva stropi de fuxia, toate se potrivesc, texturi fine de șifon, mătăsuri, organza... Stilul promesse| este cartea de vizită a eleganței, stilul rafinat, sculptural, proaspăt, care crează dependență.
Promesse
 
 
Declarată “Omul Anului” la categoria Fashion de către revista oamenilor celebri Vip Magazin, Diana Voevuțki este cea care știe sa creeze povești în formă de rochii. Ținutele Ariadna cu adevărat remarcabile prin stofe, croieli și detalii îți vor aduce emoții frumoase de fiecare dată îmbrăcându-le.
 
Ținutele brandului sunt cele care aduc victorie la concursuri de frumusețe, strălucesc pe covorul roșu și transformă femeile în regine la cele mai importante evenimentele din viața lor. Aplaudate pe podiumurile din București, și nu doar, ținutele Ariadna îmbracă orice femeie în poezie.
 
 
Ținutele Malliny sunt un echivalent al luxului și feminității. Creațiile designerului Lilia Bezer s-au făcut remarcate în cadrul săptămânei modei Paris Fashion Week la care au fost invitați.
 
De altfel, la Arab Fashion Week, Brandul Malliny a fost selectat din 1000 de cereri de la branduri din toată lumea și a strălucit pe același podium cu designeri ca Michael Cinco, Marchesa, Antonio Marras ș.a.
 
Colecția Malliny a fost remarcată și apreciată de excelența sa Mario Boselli - președintele Camerei Naționale de Modă din Italia. Revista Harper’s Bazaar, a numit o ținută din colecția Malliny “The best runway look". De asemenea, brandul Malliny a fost apreciat și de revista Vogue.
 
 
Pijamalele sunt un “must have” în garderoba noastră, de aceea trebuie alese cu mare grijă pentru a avea un somn liniștit și confortabil. Feminitate și stil, practic și elegant, pijamalele marca Cellin transformă somnul într-unul plin de glamour datorită mătăsii din care sunt confecționate.
 
Acestea pot fi purtate tot anul, ajutând la reglarea temperaturii corpului ținându-i de răcoare în timpul verii și cald pe timp de iarnă.
 
În colecția noastră vei găsi modele de pijamale care pot fi purtate și ca ținută de stradă, pentru a te simți liber și confortabil chiar și la cel mai important eveniment din viața ta.
 
Cu o linie special creată pentru confort și senzualitate, pijamalele de la Cellin învăluie trupul cu mătase naturală 100%, te ajută să te simți răsfățată și să arați spectaculos, elegant chiar și atunci când dormi... Un somn dulce într-o ținută atrăgătoare.
 
 
Fórbels este perfecțiunea în stil și calitate, combinația între rafinament, originalitate și feminitate, care intrigă și redă fiecărei femei încredere deplină. Diversitatea în stofe, modele și lucru manual redă individualitate și lux. Fórbels - ținuta care îți dă valoare.
 
 
S-au făcut remarcati la prima ediție Privé Fashion Events , iar acum sunt gata sa ne uimieasca din nou. Brandul Haskel crează ediţii limitate de accesorii pentru a evidenţia personalitatea fiecaruia.
 
De data aceasta îți pregătesc o colecție curajoasa, ieșită din tipare cum doar cei de la Haskel pot. Sunt inspiraţi de natură, noile tehnologii, mâncare bună şi de muzică uimitoare... tot ceea ce vă poate permite spectrul simţurilor. HASKEL - My MOOD is on my BAG.
 
 
Moda este ceva deosebit de important pentru ați contura personalitatea. Simte ceea ce porți și doar atunci cucerești lumea. Stilul simplu ce redă lucruri complicate este acea
modă concepută de brandul ȘOTROPA. Ținute ce-ți oferă încredere în sine și sex-appeal.
 
 
Brandul este conceput pentru reprezentantele sexului frumos, ce ştiu să aprecieze exclusivitatea fiecărui element al ţinutei sale. Executarea manuală a elementelor de pe îmbrăcăminte, crează nu doar un stil irepetabil, dar şi o dispoziţie bună.
 
Proiectul March Again, predestinat domnişoarelor şi doamnelor interesante şi originale, dăruiește o senzaţie de armonie și accentuează individualitatea şi stilul acestora.
 
March Again – nu e doar îmbrăcăminte pentru evenimente speciale și îmbrăcăminte zi de zi, March Again – e o stare frumoasă a sufletului!
 
 
Adaline Denim reinterpretează clasica rochie de blugi printr-o piesă sofisticată și deosebit de senzuală și îți propune o alternativă sexy, extrem de cochetă și jucăușă.
 
Brandul autohton Adaline Denim, confecționează din cel mai hip material al momentului, denimul, cel care se află pe buzele tuturor și emană un aer de simplitate fresh care însumează cele mai fierbinți caracteristici ale modei actuale.
 
„Primesc cea mai mare satisfacție atunci când văd ochii femeii care îmbracă rochia mea și ei sclipesc, sunt sinceri și zâmbesc” spune creatoarea brandului, Simona Bacaliuc. Clasică, dar extravagantă, acesta este mesajul pe care îl vei transmite purtând creațiile noastre. Fă-ți de cap cu această rochie la cele mai exclusiviste evenimente!
 
 
Bord’s by Flower Ferre a apărut ca idee în 2011, din dorința fondatoarei de a da o contribuție industriei modei și de a transforma ideile cele mai originale în piese vestimentare comode, unice și atemporale.
 
Designerul Tatiana Bordeianu susține că brandul este o piesă unică într-un puzzle al modei. O piesă indispensabilă pentru a avea un peisaj complet, ca fiecare să își poată găsi haina perfectă pentru silueta proprie și stilul propriu.
 
Colecția “Ode Code”, unde școala designului italian și folosirea stofelor italiene își pun amprenta și nu se ține cont de reguli sau tendințe, inspirația și originalitatea este tot ce contează.
 
 
Fiecare rochie de mireasă creată de MIRIAMS BRIDE este cu adevarat o capodoperă de lux, realizată din țesături de cea mai înaltă calitate. MIRIAMS este simbolul mireselor aristocrate care își poartă cu demnitate și rafinament ținuta în cea mai importantă zi din viață lor.
 
 
Creatorul vestimentar Olga Tovstenco propune creații unicale. Înalta calitate a texturii din lână italiană și engleză, însoțită de captușeală termică, are deosebita proprietatea de a întoarce corpului caldura proprie.
 
Paltoanele TOP COAT sunt extrem de călduroase dar și ușoare în același timp, astfel încât sunt perfecte de a fi purtate atât la +10°C cât și la -20°C. Fii mereu stilată indiferent de vremea de afară!
 
Osez Le Style
 
Într-o lume galopantă în care femeia obține din ce în ce mai multe roluri sociale, alegerea garderobei corespunzătoare fiecărui rol devine o adevărată provocare. Inspirate anume din acest cotidian al fiecărei femei, am decis să creem "HAINA" care să se adapteze fiecărui eveniment al zilei.
 
Astăzi avem ca scop de bază crearea unui brand atemporal, haine indemodabile, care nu se limitează la un standard anume. Creațiile noastre sunt pentru orice femeie, care vrea să se simtă "frumoasă" indiferent de ocazie.
 
Calitatea, unicitatea și caracterul indemodabil sunt valorile, pe care le promovăm. Am ales țesături din Italia, competența specialiștilor din Moldova și încăpățânarea în obținerea unui produs final care sa pună în valoare orice femeie prin minimalism și un gram de sofisticație. Lucrările noastre rămân singura dovadă a pasiunii și energiei, și ne mențin inspirația de-a lungul procesului de creație.
 
La Muse
 
La Muse este brandul de haine care dezbracă femeile de preconcepții și inhibiții, îmbrăcându-le în inspirație, încredere și senzualitate. Ne propunem să eliberăm rațiunea femeiei de cramponarea tendințelor dictate de modă, propunând ținute care induc o stare.
 
Femeia La Muse atrage, intrigă și lasă în urma ei o emoție. Delicatețe, romantism, finețe, rafinament - acestea sunt cuvintele ce ar putea descrie colecția sofisticată și extrem de feminină cu care venim în această primăvară.
 
Arta și moda se intersectează din ce în ce mai mult, motiv pentru care La Muse aduce în garderoba ta de la imprimeurile florale pictate manual și atingerile geometrice, până la detalii artistice îndrăznețe și strălucitoare.