BREMANI CARE — cosmetică italiană anti-îmbătrânire

Nota medie: 0

Lasă opinie

BREMANI CARE este o linie inovatoare de produse cosmetice italiene anti-îmbătrânire pentru îngrijirea la domiciliu la nivel profesional.

 

Linia Bremani Care de îngrijire a feței, a corpului și a părului este produsă lângă Milano, lângă pitorescul lac Como, într-un colț ecologic din Italia, la fabrica Cosmint, care garantează calitatea impecabilă a produselor cosmetice.

Cosmint este un profesionist cu experiență care lucrează pe piața internațională de peste douăzeci de ani. În august 2017, a intrat în grupul Intercos, un holding internațional de produse cosmetice care a unit 11 centre de cercetare și site-uri de producție din 15 țări. Multe companii cosmetice de succes produc aici mărci.

 

Un accent pe cercetare și inovare. Laboratoarele sunt mândria Cosmint și cheia pentru a rămâne în fruntea tehnologiei, în timp ce îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

 

Selecția riguroasă a furnizorilor și a materiilor prime este o prioritate în producția italienă.

 

Testarea fiecărei etape de la dezvoltarea formulei până la produsul final și respectarea standardelor stricte de producție europeană.

 

Calitate fără compromisuri, o echipă internațională de profesioniști, grijă pentru mediu, accent pe formulele naturale și servicii de primă clasă - toate aceste principii sunt în centrul Cosmint.

 

PRODUSE ANTI-AGE BREMANI CARE - CHEIA FRUMUSEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII PIELII.

Fotografii

Servicii

Opinii

Te folosești de serviciile lor? Nu ezita să leși opinia ta!

Lasă opinie