XTZ Fitness

Nota medie: 0

Lasă opinie

XTZ Fitness Chisinau promoveaza un concept prin care poti obtine deconectare de la stresul zilnic, atat prin exercitii, o nutritie adecvata, dar si o socializare mai puternica. Fie ca aveti nevoie de a pierde in greutate, modelarea sau remodelarea masei musculare, reducerea stresului, pentru a va imbunatati performantele sportive, sala de forta XTZ Telecentru este locul in care va puteti atinge obiectivele!

 

Sala de sport XTZ Fitness Chisinau ofera o mare varietate de servicii si facilitati, va pune la dispozitie cel mai bun echipament de fitness precum si o echipa calificata profesional de instructori, astfel incat dumneavoastra puteti obtine rezultate maxime. Vino si petrece o parte a timpului tau liber in atmosfera placuta a clubului fitness XTZ Fitness Telecentru, unde amabilitatea si profesionalismul personalului, calitatea serviciilor si preturile accesibile, fac din acesta alegerea perfecta.

 

XTZ Fitness Chisinau ofera o gama larga de servicii fitness, la inalte standarde, punind la dispozitia clientilor sai un sistem complet de imbunatatire a sanatatii, starii de bine si a rezultatelor propuse. Atmosfera eleganta si comfortabila a clubului, reprezinta locatia ideala in care exercitiile fizice si relaxarea devin o adevarata placere. Sala de forta XTZ Fitness Telecentru promoveaza un concept de sanatate prin miscare, confort si buna dispozitie. Sala de sport este dotat cu un sistem complex de servicii fitness-forta, vestiare compartimentate, instructori calificati si programe specializate. Am ales pana si cele mai mici detalii. Dorim sa oferim confortul maxim clientilor nostri!

Servicii

Programe de grup
Yoga
Detalii
Pilates
Detalii
Alte servicii
Bar & Restaurant
Detalii
Fitness Shop
Detalii

Opinii

Te folosești de serviciile lor? Nu ezita să leși opinia ta!

Lasă opinie