VICTORIA PROF STUDIO

Nota medie: 0

Lasă opinie

Fondatorul și trainerul principal al cursurilor Victoria Prof Studio — Victoria Tarasencova, hairstylist și specialist în manichiură/pedichiură, cu o experiență de lucru de 20 de ani, absolvent a Universității de Stat de Cultură din Moscova.

Program

Centrul se deosebește printr-un program optim și unic, care are la bază predarea în grupuri mici a câte 1-6 persoane. Astfel este creată posibilitatea de a orienta personal fiecare elev pe drumul cel bun, de a te convinge că toți au înțeles, iar dacă nu — de a explica încă o dată, altfel, până înțeleg toți. În grupurile mari profesorul nu are această posibilitate. Acolo doar se oferă informațiile necesare, iar dacă le asimilează elevii sau nu — depinde doar de ei.

În plus, programele standard alocă mult timp "teoriei pure", dintre care o mare parte nu folosește nimănui la nimic. La Victoria Prof Studio totul este altfel. Aici se consideră că bineînțeles este necesară și teoria, însă numai cea care te ajută cu adevărat în procesul de lucru. Și cel mai important – teoria trebuie să fie combinată cu practica încă din primele zile de formare.

Cursurile au fost create acum 4 ani și se bucură de mare popularitate. Elevii sunt nu doar din Chișinău, ci și din alte zone ale țării noastre, uneori chiar raioane îndepărtate, precum este Briceni, de exemplu. Deseori elevii vin la Victoria Prof Studio, pentru a se perfecționa după alte cursuri.

Printre absolvenții cursurilor se numără mulți specialiști de succes, unii dintre care au plecat peste hotarele țării, creându-și acolo o carieră de succes. Astfel avem elevi stabiliți în Rusia, Germania, SUA, Turcia, Israel etc. Și bineînțeles avem și din cei care și-au deschis saloane aici, în țară.

Servicii

Cursuri manichiura și pedichiura
Curs manichiura / pedichiura
Detalii
Curs Alungirea unghiilor
Detalii
Curs Acoperirea unghiilor cu gel-lac
Detalii
Curs Nail Art
Detalii
Cursuri de machiaj profesional
Базовый курс макияжа
Detalii
Повышение квалификации
Detalii
Curs Stilist sprîncene
Detalii
Курс Наращивание ресниц
Detalii
Cursuri de frizer-stilist
Frizer-stilist universal
Detalii
Curs Coafuri de nunta / seara
Detalii

Opinii

Te folosești de serviciile lor? Nu ezita să leși opinia ta!

Lasă opinie