La Perla

Nota medie: 0

Lasă opinie

„Frumuseţea mea este cea mai fragilă podoabă, pe care o pot încredinţa numai specialiştilor de încredere”, a spus odată Sophie Loren. Şi desigur ea a avut dreptate. Deoarece stresuri zilnice, oboseala şi insuficienţa de somn se răsfrîng negativ asupra înfăţişării. Medici cosmetologi din salonul „La Perla” vă vor ajuta să vă întoarceţi culoarea sănătoasă a pielii şi să daţi jos pînă la zece ani.

Salonul de frumuseţe „La Perla” oferă o abordare complexă a fiecărui client, lucrînd exclusiv cu cosmetică profesională GiGi , BDR , LPG , Germaine de Capuccini şi alte branduri.

Noi nu lucrăm după şablon şi nu acceptăm deservire în flux: toate serviciile necesare pentru dumneavoastră sunt elaborate exclusiv individual.

Datorită profesionalismului înalt al cosmetologilor noştri pentru dumneavoastră se creează condiţii ideale pentru relaxare în salon, precum şi vi se vor recomanda preparate necesare, care pot fi utilizate în condiţii de casă.

Specialiştii în arta coafurilor sunt o echipă unită de profesionişti, care permanent îşi perfecţionează nivelul profesional, indiferent de realizările obţinute în ziua de azi.

Specialiştii salonului de frumuseţe „La Perla” vă aşteaptă mereu în ospeţie! Suntem bucuroşi să împărtăşim experienţa noastră, înţelegerea frumuseţii şi atitudinea profesională faţă de activitatea sa!

Servicii

Păr
Coafură de seară
Detalii
Îngrijirea părului
Detalii
Corp
Epilare cu laser
Detalii

Opinii

Te folosești de serviciile lor? Nu ezita să leși opinia ta!

Lasă opinie