Nattis Room - centru de cosmetologie Chișinău

Nota medie: 0

Lasă opinie

Centru de cosmetologie Nattis-Room din Chișinău oferă servicii profesionale de cosmetologie și este un local confortabil unde oaspeții sunt întotdeauna bineveniți. Nattis-Room are o locație convenabilă, se deosebește prin nivelul înalt de prestare a serviciilor  și soluţii creative. Veți fi plăcut surprinși de stilul deschis și amabil de comunicare cu clienții, o atmosferă prietenoasă, abordare individuală și viziune artistică. 

 

Sarcina noastră principală este să combinăm armonios autenticitatea look-ului natural cu un stil bine gândit și să accentuăm frumusețea naturală, în toată splendoarea sa.

 

Suntem câștigători ai Campionatului European Beauty Fest 2017, deasemenea am participat la un training la Paris "Produse cosmetice JEAN D'ESTREES".O vizită la noi înseamnă o modalitate perfectă de a petrece timpul, petru că aici sunteți întotdeauna un oaspete binevenit. Aici vă așteapta un interior magnific, cafea şi ceai cu dulciuri și multe altele.

 

Frumusețea nu cere sacrificii - trebuie doar să găsiţi timp pentru a vizita Studio de frumusețe Nattis-Room din Chișinău și noi vom fi bucuroși să vă facem fericiți!Vă oferim consultația gratuită la cosmetolog, preparate și produse cosmetice de calitate utilizate în lucru.Veți fi plăcut surprinși de prețurile noastre accesibile!

 

Pentru a simți cât de încântător poate fi rezultatul după vizitarea Nattis-Room, trebuie doar să găsiţi câteva ore libere pentru a veni la noi.Răsfățați-vă cu o vizită la noi în studio! Cafea fierbinte, gustările delicioase, personalul plăcut şi binevoitor vor face vizitele dvs. de neuitat. Cu siguranță, veți dori să reveniți în studioul nostru din nou şi din nou. 

Fotografii

Servicii

Fața
Curățarea tenului
Detalii
Peeling-ul chimic
Detalii
Corpul
Epilare cu ceară
Detalii
Sugaring
Detalii

Opinii

Te folosești de serviciile lor? Nu ezita să leși opinia ta!

Lasă opinie