Antos - cosmetică naturală

Nota medie: 0

Lasă opinie

De la un an la altul, industria cosmetică excelează, producătorii promițând produse cosmetice cu efecte miraculoase și imediate asupra tenului și corpului, fără a divulga faptul că multe dintre ele sunt foarte dăunătoare, datorită parabenilor dar și a altor substanțe chimice care se conțin în ele și care pot provoca roşeaţă, alergii sau iritaţii ale pielii.

Din fericire, tot mai multe femei din întreaga lume sunt conștiente de efectele adverse ale acestor produse, astfel, optează pentru o îngrijire inofensivă, la baza căreia stă cosmetica naturală. În cazul femeilor din Moldova, alternativa a venit din partea lui Giulio Mortara, producătorul și fondatorul brandul italian de cosmetice  Antos care are o istorie de peste 40 de ani, sute de produse bio elaborate în laboratoarele din Italia și mii de cliente mulțumite.

În aprilie 2014 Antos a ajuns pe piața din Republica Moldova, oferind femeilor de aici o gamă foarte variată de produse naturale pentru:

îngrijirea corpului,
tenului,
mânilor,
buzelor,
picioarelor,
părului,
ochilor,
anticelulitice,
produse pentru copii, și bărbați,
uleiuri pentru masaj,
geluri de duș,
șamponuri,
uleiuri esențiale,
hidrolați,
produse de protecție solară și pentru bronzat,
parfumuri inclusiv solide și de ambianță,
produse pentru make-up, etc.

Astfel, în fiecare lună în laboratoarele din Italia ia naștere câte un produs nou, care ulterior este importat în Republica Moldova.

Toate produsele sunt pe bază de ingrediente naturale, precum mierea, romanița, teiul, calendula, propolisul, urzica, cimbrul, mușețelul, salvia, levănțica, podbalul, coada șoarecelui, nalba, coada calului, soia, uleiul esențial de lămîie, uleiul esențial de geranium, etc.
Toate plante enumerate mai sus sunt cultivate într-un sistem ecologic, sunt certificate sau aprobate de Ecocert.

Fotografii

Servicii

Pentru corp
Balsam
Detalii
Loțiune
Detalii
Pentru față
Creme
Detalii
Loțiune
Detalii
Masca
Detalii
Ulei
Detalii
Lapte
Detalii
Seturi
Detalii
Scrub
Detalii
Loţiuni tonice
Detalii
Machiaj
Ruj
Detalii
Pudre
Detalii

Opinii

Te folosești de serviciile lor? Nu ezita să leși opinia ta!

Lasă opinie