Niagara Fitness

Nota medie: 0

Lasă opinie

Niagara Fitness Club este unicul loc în Chișinău ce oferă o gamă largă de servicii necesare pentru menținerea formei fizice a corpului într-o stare perfectă. Mai mult de 10 ani în lumea fitness-ului, Niagara Fitness Club s-a preocupat în permanență de dotarea sălilor cu cele mai moderne tehnologii existente pe piață.

 

În cadrul clubului activează cei mai buni antrenori. Cu experiență bogată în domeniul sportului, cu diplome și performanțe obținute la numeroasele competiții naționale și internaționale.

 

Calitatea serviciilor oferite este foarte importantă.  Fiecare sală de sport este amenajată conform normelor de securitate, dotată cu echipamente speciale. Soluții inovative pentru fiecare parte a corpului Dvs.

 

Oferim cllienților Niagara cele mai bune oferte. Bonusuri de performanță și de loialitate. Carduri pentru fiecare categorie de vârstă, antrenament, etc.

 

O varietate largă de programe - fitness. Antrenorii Niagara Fitness Club sunt calificați în domeniu, cu o vastă experiență. Vă vor ghida în alegerea programului fitness potrivit pentru Dvs. În cadrul clubului aveți posibilitatea să alegeți una sau mai multe programe fitness dintre cele 50 pe care le punem la dispoziție. Programe fitness ce vă duc spre rezultatul dorit: TRX, Zumba, Pilates etc.

 

Suntem bucuroși atunci când Dvs. obțineți performanțe. Participând la concursuri, competiții sportive vă oferim surprize și premii ce vă pun în valoare performanțele sportive.

Servicii

Piscină
Programe de apă
Contacte și detalii
Bazin
Contacte și detalii
Programe de grup
Aqua-aerobica
Contacte și detalii
Yoga
Contacte și detalii
Pilates
Contacte și detalii
Dansuri
Contacte și detalii
Alte servicii
Bar & Restaurant
Contacte și detalii
Fitness pentru copii
Contacte și detalii
Fitness Shop
Contacte și detalii

Opinii

Te folosești de serviciile lor? Nu ezita să leși opinia ta!

Lasă opinie