Fitness Doza

Nota medie: 0

Lasă opinie

Compania noastră tinde să facă accesibil fitnessul, în același timp oferind servicii de top.

 

Cuvântul DOZA îl înțelegem drept o măsură conștientă de armonie și echilibru. Când efortul fizic este prea mic – nu există nici un rezultat. Când efortul fizic este prea mare – acesta poate duce la consecințe ireversibile. Noi vă propunem să faceți rațional efortul fizic – mereu e nevoie de de propria măsură și de conștiență individuală a propriilor puteri pentru a calcula de cât ai nevoie. Fitness DOZA – doza ta de fitness.

 

«FITNESS DOZA» – o mișcare puternică și o atmosferă în interiorul clubului, unde oamenii își schimbă modul de viață fără a se gândi ce vor spune ceilalți!

 

Noi vă propunem o lume a sănătății, fericirii și frumuseței.

Rețeaua cluburilor «FITNESS DOZA» oferă servicii profesioniste.

Scopul principal al companiei este existența pe piață prin intermediul unei filozofii unice, precum și oferirea serviciilor de înaltă calitate.

 

Noi știm cum să obținem rezultate! Cum să te antrenezi și să ajungi la țelurile stabilite, în pofida problemelor de spate sau articulații, cum să găsești puteri și motivare să nu te oprești, cum să începi schimbarea chiar azi… Mai jos am inclus doar câteva din avantajele noastre, care vă vor ajuta în luarea unei decizii

Servicii

Piscină
Programe de apă
Detalii
Bazin
Detalii
Programe de grup
Aqua-aerobica
Detalii
Yoga
Detalii
Dansuri
Detalii
Alte servicii
Bar & Restaurant
Detalii
Fitness pentru copii
Detalii

Opinii

Te folosești de serviciile lor? Nu ezita să leși opinia ta!

Lasă opinie