Redacția BeautyClub.md lansează o nouă rubrică în care vom testa produse cosmetice interesante împreună cu beauty-experți și bloggeri.

 

Primul produs pe care l-am selectat a fost gelul ASPASIA PEELING GEL 4U pentru față, testat de beauty-redactorul nostru Olga Dragan.

 

"Cunoștința cu orice produs începe de la ambalaj. În primul rând, contactul vizual, apoi cel tactil, și numai atunci vom afla ce este înăuntru.

 

Ambalajul este destul de plăcut: o cutie de carton frumoasă, în interiorul căreia este un tub cu gel pentru peeling, care este plăcut de ținut în mâini.

 

Pentru mine, este foarte important ca produsul să fie bine ambalat, în sensul că este o peliculă de protecție, care mă asigură că nimeni înainte de mine nu l-a utilizat.

 

Cunoștința continuă la nivelul mirosului. Din tub, mirosul gelului mi s-a părut destul de fin, în aplicarea pe piele, el obține note mai bogate. Textura este destul de plăcută.

 

Un proces interesant este transformarea gelului în granule albe, care se formează în timpul masării. Este mai comod să efectuați procedura deasupra chiuvetei.

 

După clătire, trecând o mână pe față, se simte că pielea a devenit mai fină și mai curată. Apare un efect mat. Am observat un efect general de înălbire.

 

Dacă mențineți un pic mai mult, poate apărea roșeață, dar la mine, ea a  dispărut imediat după aplicarea cremei. Eu folosesc de 1-2 ori pe săptămână, seara. Consumul este destul de econom, cred că un tub va ajunge pe mult timp. "

 

Beauty-dosar

 

Ce este gel de tip rolare/peeling de tip rolare?

Gelul de tip rolare este un fel de peeling care afectează delicat pielea, curăță și exfoliază stratul de celule moarte. Aceasta este o alternativă modernă la scrub-uri, dar mult mai delicată. În rolare nu există particule exfoliante, exfolierea se face datorită compoziției gelului.

 

După aplicare, gelul se transformă în particule albe (celuloză), care se rostogolesc de pe față, îndepărtând murdăria, grăsimea și celulele moarte. Peeling-ul permite pielii să "respire mai liber". După aplicarea rolării, ea arată mai proaspătă, sănătoasă și bine îngrijită.

beautyclub-moldova

 

Cum se utilizează gelul de tip rolare?

În primul rând, curățați pielea feței. Apoi, aplicați gelul pe pielea uscată a feței, gâtului, gelul mai poate fi aplicat pe genunchi și coate, evitaţi aplicarea în zona buzelor și pielii din jurul ochilor. Acesta poate fi lăsat pe față timp de 1-2 minute, sau puteți începe imediat să masați pielea cu degetele. Masați ușor și cu grijă, fără a întinde pielea.

 

Când gelul este rulat, este necesar să fie spălat, îndepărtând toate rămășițele. După procedură, puteți aplica o mască hidratantă sau hrănitoare (atunci va fi deosebit de eficientă) sau o cremă pentru față.



Ingrediente active:
Extractul de acacia are un efect antiinflamator pronunțat.
Boabele mung contribuie la micșorarea porilor, curăță, înmoaie și hrănesc pielea.
Garoafa are un efect activ anti-inflamator și antimicrobian, luptă împotriva acneei.

Volum - 180 ml.
Țară - Coreea.