Yves Saint Laurent spunea că, pentru a fi frumoasă, o femeie ar trebui să aibă un pulover negru, o fustă neagră și să meargă de mână cu bărbatul pe care-l iubește. De fapt, fiecare percepe diferit atractivitatea femeii.

 

În special, acest lucru e ușor sesizabil în rândul a însăși femeilor, ceea ce denotă o altă opinie - nu există o muncă mai grea decât încercarea de a arăta perfect de la opt dimineața până la miezul nopții. Și apoi, există și un moment plăcut, dar responsabil, în alegerea mijloacelor de îngrijire a pielii, părului, tenului... Ce trebuie să faci? Cum să-ți dai seama care ar fi "imaginea" ta perfectă, care sunt cosmeticele, parfumul care te vor reprezenta doar pe tine, unde să găsești profesionistul care te va ajuta să-ți creezi imaginea?

 

Vă răspundem la toate întrebările. Pe 1 martie ne punem haina și în dispoziție de primăvară ne întâlnim cu cea mai bună și optimistă prietenă, ne molipsim de la ea de voie bună, energie și mergem la expoziția BEAUTY-2018 la Moldexpo.

Beauty 2018

De pe 1 până pe 4 martie 200 de expozanți, beauty-specialiști, vă vor arăta și vă vor spune tot ce vreți să știți despre frumusețe și despre crearea unei imagini unice. Prima săptămâna de primavară la Moldexpo va fi aglomerat, vă așteaptă un program consistent de master-classuri, de noutăți ale brandurilor celebre si de cunoașterea noilor tehnologii ale pieței de frumusețe.

 

Vizitatorii BEAUTY-2018 vor putea încerca, compara și cumpăra produse cosmetice (precum și instrumente și echipamente); produse clasice și noi pentru îngrijirea tenului și a corpului; produse și accesorii pentru make-up; noutăți din domeniul nail-service (inclusiv modelare și extensii unghii); echipamente și accesorii profesionale pentru saloane de coafură (inclusiv cosmetice pentru îngrijirea părului); echipamente profesionale și mobilier pentru saloane de înfrumusețare.

 

Pentru meștrii și specialiștii din industria de frumusețe vor avea loc evenimente profesionale la expoziție. Printre acestea: cel de-al 6-lea Campionat International Lashes&Brows, master-classuri în zona ProfyStyle, un seminar cu participarea unuia dintre cei mai buni artiști de machiaj din Moldova, Iuliana Sandu. Compania Medazur Med Spa va organiza un seminar, care va include cursuri practice de combatere a problemelor pielii picioarelor și a unghiilor (hiperkeratoză, hiperhidroză, calusuri, negi, crăpături, unghii îngroșate și multe altele).

 

Veți putea urmări și afla ceva nou la standul fiecărui participant al expoziției - la toate standurile vor avea loc ateliere și prezentări de produse și servicii noi. Participarea la evenimentele expoziției oferă un stimulent puternic specialiștilor pentru a-și dezvolta abilitățile creative și pentru a-și îmbunătăți aptitudinile, iar admiratorii industriei de frumusețe vor putea să țină pasul cu tendințele actuale din sfera frumuseții și să vă alimentați pe mult timp cu noi impresii.

Apropo, mai aveți timp să participați la Consursurile cu premii valoroase de la participanții BEAUTY- 2018 - urmăriți pagina expoziției pe rețeaua Facebook, condițiile sunt simple, premiile sunt minunate, șansele de a câștiga sunt mari!

 

Și cel mai important lucru este că înregistrarea preliminară pe site-ul expoziției www.beauty2018.moldexpo.md vă oferă o invitație gratuită pentru toate cele 4 zile de BEAUTY-2018 și veți putea profita din plin de reducerile și ofertele speciale ale companiilor participante.

 

Așadar, dacă încă te chinuie întrebarea "cum să devii atractivă", fă următoarele lucruri: în primul rând zâmbește cu încredere, spune-ți "Sunt cea mai bună!" și înregistrează-te pentru a primi o invitație la expoziția Beauty-2018. Rezultatul nu se va lăsa așteptat!

www.moldexpo.md