Echipa BeautyClub.md a decis să lanseze o nouă rubrică - interviu cu beauty-profesionişti. Noi vom face cunoştință cu beauty-profesioniştii și vom ajuta cititorii noștri să îi descopere pe cei mai buni. Vom adresa întrebări despre cosmetice, visuri și nu numai... În prima noastră publicație sunt răspunsurile specialiștilor care au reuşit să trimită răspunsurile înainte de data indicată. Le multumim şi le dorim cât mai multă inspirație!

natali-frekautanMake-up artistul Natali Frecauțan

 
Dimineața dvs. începe cu... Am două tipuri de dimineață: primul începe cu pregătirea familiei de grădiniță și școală și apoi de plecarea la locul de muncă preferat; al doilea începe cu trezirea în altă țară, unde întreaga zi trece în vanitatea de cosmetice și machiaje frumoase.
 
Care sunt cele trei produse de frumusețe preferate la moment? Fond Clarins Skin Illusion, iluminator Dior, farduri VG Professional.
 
Care este desertul dvs. preferat? Fondant de ciocolată, sunt gata să-l mănânc chiar și atunci când am un regim de Alimentație Corectă.
 
Dacă ați fi fost un produs cosmetic...atunci voi fi ruj, de o nuanță fină de piersic-roz, rezistent și care nu usucă buzele.
 
Care sunt produsele cosmetice cumpărate recent de dvs.? NYX tentă din seria metallic, fond Dior nude, paletă de farduri Hudabeauty.
 
Care este cel mai important lucru pentru un make-up artist? - să fii tu însuți și să ocupi nişa potrivită în domeniul frumuseții.
 
Ce țară doriți să vizitați în viitorul apropiat? Germania, Italia.

Lucia-makarovMake-up artist Lucia Macarov

Dimineața începe cu... un duș contrastant și o ceașcă de cafea aromată care mă ajută să mă țin în tonus toată ziua.
 
Care sunt cele trei produse de frumusețe preferate în prezent? M-a amuzat, lucrând în domeniul frumuseții de mai mulți ani, cu greu pot distinge doar trei produse. În prezent, ceea ce mă atrage și mă ajută direct în munca mea sunt: plasturi pentru ochi, ser hialuronic, pulbere mineral transparent.
 
Care este desertul dvs. preferat? Categoric - panna cotta.
 
Dacă ați fi un produs cosmetic, acesta ar fi - fond de ten - care nivelează tonul pielii, ascunde imperfecțiunile, creând pânza perfectă pentru capodopera de pe față - machiajul în sine. Într-un cuvânt, o baghetă magică, pentru femeile din întreaga lume.
 
Care este ultimul produs de frumusețe pe care l-ați cumpărat? Iluminator uscat, produsul cosmetic perfect pentru ultimile accente, oferind efectul unei pieli proaspete, sănătoase și strălucitoare.
 
Ce țară pe doriți să vizitați în viitorul apropiat? Statele Unite - acesta este visul meu, deja de mult timp. Sper că anul acesta voi merge acolo și voi acumula o mulțime de emoții plăcute.
 
Care este cel mai important tabu pentru un make-up artist? Client nesatisfăcut. Pentru fiecare make-up artist, cel mai important lucru este fața fericită a clientului la sfârşitul lucrării. Acea strălucire în ochi pe care nu o poți desena cu cosmetice, dar o poți vedea când un om se îndrăgostește de noua sa imagine, de frumusețea lui accentuată.


Screenshot_7Coafor - make-up artist Nadejda Tim

Care sunt cele trei produse cosmetice pe care le aveți acum în geantă? Întotdeauna Carmex, mai ales în timpul iernii; pudra Mac Mineralize, este întotdeauna la îndemână, ca o baghetă magică; mascara pentru sprâncene Vivienne Sabo Fixateur, ea aranjează sprâncenele mele obraznice.
 
Ceai sau cafea? Cafea !!! În fiecare dimineață, cafeaua aromată și delicioasă creează starea de spirit necesară pentru întreaga zi.
 
Care este produsul tău preferat pentru buze la momentul actual? La locul de muncă, folosesc întotdeauna Carmex drept bază, luciuri Dior, tint-uri Lancome, rujuri Mac.
 
Paris sau Barcelona? Eu aleg Parisul - orașul iubirii, capitala artei și a modei...un oraș de vis.
 
Anotimpul favorit? Îmi place Primăvara, deoarece se trezeşte dorința de a crea, dorința de a trăi în armonie cu natura, de a înflori.
 
Produsul pe care-l recomandați clienților dvs. să-l cumpere? Ca un make-up artist - Crema Aloe 99% este pentru toate situațiile din viață: drept bază pentru machiaj, păr, mâini, corp, calmează, hidratează, împotriva la tot şi pentru tot! Ca un coafor - șampon și protecție termică profesională, de calitate!

Screenshot_4Make-up artist, maestru al extensiei genelor Liubov Teslaru

 

Care sunt cele trei produse cosmetice pe care le aveți acum în geantă? Balsam de buze, ruj de culoare vinului, concealer.
 
Ceai sau cafea? Ceai verde cu lămâie.
 
Care este produsul tău preferat pentru buze la momentul actual? Boro plus moisturising lip balm.
 
Paris sau Barcelona? Barcelona.
 
Anotimpul favorit? Primăvara.
 
Produsul pe care-l recomandați clienților dvs. să-l cumpere? Ulei (de nucă, de cocos, de brusture, de ricin).