koreiskaya-kosmetika-v-moldove-1
Fiecare cutie, sticluță și tub cu inscripția "made in Korea" fac o adevărată senzație în lumea-beauty. Fenomenul frumuseții în stil corean are trei componente: uimirea, inovația și viteza. Coreenii sunt într-adevăr capabili să surprindă cu produsele lor cosmetice incredibile.
 
Sarcina lor principală este evocarea efectului WOW, de la ambalaj până la compoziția unică a produsului. Mii de branduri de produse cosmetice coreene găsesc permanent în natură sau inventează noi componente, creând astfel produse inovatoare. Și o fac cel mai rapid. În timp ce mărcile europene vor copia o noutate asiatică, coreenii vor lansa 10 noi, perfecționate și îmbunătățite. Am pregătit o prezentare generală a produselor coreene, care merită cu siguranță încercate.

Veritabilul Super-colagen Amicell pentru păr și piele ca la superstar

O soluţie uimitoare bazată pe ingredientul activ - colagen pur de mare hidrolizat, care conferă pielii condensare şi tonifiere imediată, iar părului strălucire şi sănătate.

Super-colagenul molecular este adăugat la orice produs de îngrijire a pielii sau părului și oferă un rezultat incredibil.
Real-Super-Collagen
 
PIELE:
hidratare intensă
netezirea ridurilor mici si reducerea celor mari
curățarea petelor de vârstă
creşterea tonusului și fermităţii pielii
inflamațiile sunt eliminate și este redus numărul de ulcere în caz de acnee
 
PĂR:
restaurarea părului deteriorat
protecția împotriva deteriorării părului
culoarea intensă a părului
volum și elasticitate
 
Termo rimel CELLCNO - visul femeilor în forma sa pură
 
Rimelul are un efect termo-impermeabil: rezistent la apă rece - nu curge și nu pătează în caz de lacrimi, ploaie, sudoare, înot, dar este ușor eliminat cu apă caldă, cu temperatura de peste 38 de grade.
 
Este ușor de șters chiar și fără mijloace speciale pentru îndepărtarea cosmeticelor rezistente la apă, nu lasă cercuri întunecate sub ochi. Potrivit pentru ochii sensibili și pentru cei care poartă lentile de contact. Împarte și lungește perfect fiecare geană.
Термотушь CELLCNO - женская мечта в чистом виде
 
 
Tint-tatuaj pentru sprâncene - expresiv și viu timp de 5-7 zile

Tint rezistent pentru sprâncene cu efect de tatuare - must-have pentru fiecare domnişoară modernă. Acum nu trebuie să aplicați machiajul în fiecare dimineață, după o utilizare, sprâncenele rămân expresive până la șapte zile!
 
Tintul rezistă la toate condiţiile meteo, se usucă repede şi nu curge. În plus, componentele active îngrijesc sprâncenele, oferindu-le strălucire.
Тинт-тату для бровей
 
Crema de ten CC - un voal magic de mătase

Crema CC este o nouă generație a fondurilor de ten. La aplicarea pe piele, crema CC ASPASIA începe să-și schimbe culoarea, datorită granulelor pigmentare, ea se adaptează tonului pielii dumneavoastră. Ascunde perfect punctele, porii, leziunile vasculare, oferind cel mai neted ton.
 
Datorită compoziției sale, crema îngrijeşte pielea, o hidratează și are un efect antiinflamator. Factorul puternic de protecție solară SPF 45 protejează pielea de foto-îmbătrânire. Formula de înaltă tehnologie permite cremei să se menţină pe față mai mult decât un fond de ten obișnuit.
Тональный CC крем
cc-crem-chisinau
Mai multe produse de frumuseţe coreene incredibile veţi putea vedea şi testa la expoziţia anuală Beauty 2018, care se va desfăşura de pe data de 1 până pe 4 martie.
 
Magazinul produselor cosmetice coreene  3H LAND pregăteşte pentru dvs. multe surprize şi vă aşteaptă la standul său în pavilionul Nr.3 de pe teritoriul centrului expozițional Moldexpo.