Pielea frumoasă și întotdeauna netedă este limita visurilor fiecărei fete. BeautyClub.md a pregătit o prezentare generală a celor mai noi modele de epilatoare de la brand-uri cunoscute.

 

Ce este un epilator?

Epilatorul este un dispozitiv electric pentru îndepărtarea părului, care, prin aspectul său, seamănă cu un aparat de ras electric pentru bărbați. Doar că paratul de ras electric taie firele de păr, iar epilatorul îndepărtează părul direct cu rădăcină.

 

Principiul său de acțiune poate fi comparat cu pensetele. În consecință, rezultatul acestei metode de îndepărtare a părului este mult mai îndelungat.

Brand-ul renumit de inginerie electrică a introdus un nou model de epilatoare Braun - Silk-epil Wet&Dry. Potrivit inventatorilor, acest model este mai rapid și mai precis, îndepărtează chiar și cele mai scurte fire de păr.

 

Setul include 5 capete: cap care epilează, perie pentru peeling profund, perie moale împotriva firelor de păr crescute sub piele, cap de ras, cap pentru masaj profund. Acest dispozitiv nu se teme de apă, datorită tehnologiei Wet&Dry.
Эпилятор Braun


Compania PHILIPS a prezentat un epilator multifuncțional PHILIPS Satinelle. La crearea capului de epilare a fost folosit un material ceramic. Setul include o varietate de capete pentru îndepărtarea blândă a părului pentru pielea delicată și sensibilă, perie de masaj și cap special pentru față.

Эпилятор Philips

Noul epilator de la firma ROWENTA, datorită tehnologiei pensetelor de înaltă precizie, permite dintr-o dată captarea mai multor fire de păr. Inventatorii au avut grijă de componența igienică, efectuând pensetele din oțel medical de înaltă calitate.

 

Dispozitivul are un sistem de masaj și nu se teme de apă. Setul include capete lavabile pentru zonele subsuorilor, zonei intime.

Эпилятор Rowenta