În revizuire sunt prezentați liderii în producerea de epilatoare IPL pentru uz casnic.
 
Epilator IPL Philips Lumea Prestige. Sensorul SmartSkin - invenția proprie a companiei vă permite să reglați automat epilatorul în funcție de tonul pielii.
 
Setul include capete de epilare, care se potrivesc ideal prin forma lor pentru fiecare parte a corpului. Resursele lămpii sunt suficiente pentru 20 de ani de utilizare la prelucrarea gambelor, feței, axilelor și zonei intime.
Фотоэпилятор Philips Lumea Prestige
 
Epilatorul IPL Silk'n Glide Xpress 300K. Potrivit producătorului, nu este nevoie de mai mult de 20 de minute pentru a prelucra întregul corp. Se folosește propria tehnologie HPL. Ea vă permite să utilizați epilatorul pe pielea întunecată și după bronzarea solară.
 
Epilatorul funcționează în 5 moduri, care pot fi selectate în funcție de tonul pielii și de sensibilitatea acesteea. Producătorul israelian oferă o aplicație mobilă care vă va reaminti de necesitatea procedurii. 
Фотоэпилятор Silk'n Glide Xpress 300K
 
Epilatorul IPL Panasonic ES-WH80. Designul excelent și ergonomia fac posibilă utilizarea eficientă a acestui model. Lucrează de la o baterie și o încărcare este suficientă pentru 600 de impulsuri. Acest număr de impulsuri este suficient pentru prelucrarea ambelor picioare. Setul conține o lampă de rezervă.
 
 
Epilatorul Braun Silk-expert 5 IPL. Datorită tehnologiei proprii, detectează automat tonul pielii și reglează intensitatea impulsurilor luminoase.
 
Tehnologia IPL este o sursă de lumină pulsată cu bandă largă. Vă permite să prelucrați mai eficient foliculii de păr. Durata de viață a becului este de 15 ani utilizat pentru epilarea întregului corp.
 
Epilatorul funcționează în 3 moduri: normal, delicat și extra-delicat. Modul extra-delicat este potrivit pentru zonele sensibile. Producătorul propune o aplicație mobilă care ajută la planificarea timpului de procedură și urmărirea procesului.