Epoca selfie-urilor necalitative rămâne departe în trecut. Acum este foarte ușor să faceți fotografii frumoase. Noul gadget mobil - inel pentru selfie - o mană cerească reală pentru Insta-bloggeri, make-up artiști, coafori-stiliști și alți reprezentanți ai industriei frumuseții.
 
Inelul pentru selfie sau un inel de lumină este o lampă mică, dar puternică cu LED-uri. Inelul se fixează pe smartphone după principiul clamei. Un astfel de gadget nu este deloc mai inferior decât sursele profesionale de lumină. Ca rezultat, fotografia se dovedește a fi mai calitativă și mai frumoasă.

Световое кольцо для селфи

Inelul pentru selfie include mai multe niveluri de iluminare. În funcție de efectul dorit și circumstanțele exterioare, puteți selecta nivelul preferat.
 
Dispozitivul este compact și potrivit pentru toate tipurile de dispozitive: smartphone, tabletă și chiar laptop. Gadgetul se încarcă de la USB.
 
Cu un inel pentru selfie, obțineți fotografii și video de primă clasă. Acum, cu siguranță toate like-urile vor fi ale voastre!