Cel mai mare beauty-eveniment: International Championship of Permanent Makeup and Microblading, va avea loc la Chișinău, pe 4 martie, la Centrul Expozițional Moldexpo. Campionatul va avea loc în cadrul expoziției internaționale "Beauty 2018".

International championship of Permanent Makeup and Microblading

În cadrul competiției profesionale, specialiştii vor avea ocazia să se afirme, să-și demonstreze competențele și abilitățile, să facă schimb de experiență și cunoștințe noi.

 

Campionatul se desfășoară în mai multe categorii:
proiectarea și designul sprâncenelor
direcția de microblading (sprâncenele pulbere)
direcția de microblading (tehnologia fir cu fir)
laminarea genelor

International championship «Lashes&Brows»

La campionat poate participa orice meşter care a fost instruit și are o diplomă corespunzătoare, care lucrează cu materiale profesionale și care a depus o cerere de participare. Tehnica de îndeplinire a sarcinii competitive este aleasă de fiecare meşter la propria sa discreție.

Competițiile sunt organizate în două categorii: master și junior. În categoria Junior, au dreptul să participe specialişti a căror experiență, este mai puțin de un an. În categoria Master participă specialişti cu mai mult de un an de experiență în muncă.

Potrivit condițiilor, concurentul trebuie să apară la campionat împreună cu modelul. Dress codul este necesar pentru modele - partea superioară albă, partea de jos negră. Această condiție are rolul de a accentua atenția judecătorilor asupra tehnicii de efectuare a procedurii, calității muncii meşterului și pentru cea mai obiectivă evaluare a consiliului judiciar.

Pentru a evalua activitatea maeștrilor va fi special invitat un consiliu judiciar, adevărați experți ai industriei frumuseții: Caterina Fastoveț, Olga Gluşencova, Alina Alexandrova și Olga Riaboșapco.

26055751_172444783362198_7339298093979514008_n

Cererea de înscriere o puteți depune la numărul de telefon: +37369414980; +37379702071