Doctorul Harold Lancer este un doctor american celebru în domeniul dermatologiei și cosmetologiei. El şi-a dezvoltat propriul sistem de îngrijire a pielii. Clienții lui sunt multe vedete de la Hollywood.
 
Mulți ani de experiență ai doctorului Lancer au dus la crearea unei strategii simple, dar eficiente pentru îngrijirea pielii la orice vârstă.
Уход за лицом
Harold Lancer recomandă să urmați câteva reguli simple:
 
 Alegeți produsele cosmetice fabricate din ingrediente naturale. Păstrați-le neapărat în frigider.
 
 Pentru spălare, utilizați apă la temperatura camerei, deoarece apa răcoroasă permite menținerea propriei umidități în straturile mai profunde ale pielii, iar apa caldă deshidratează pielea.
 
 Un somn complet asigură producerea suficientă de colagen în organism. Lipsa acestei substanțe conduce la sensibilitatea pielii și înclinarea spre inflamații.
 
 Îngrijirea pielii ar trebui să devină un obicei zilnic, deoarece numai procedurile regulate promovează reînnoirea celulelor.
 
 Aveți grijă de alimentația dumneavoastră, ea ar trebui să conțină suficiente proteine, lizine și proline. Acești aminoacizi stimulează producerea de colagen.
 
 Reduceți la maxim consumul de sare și de produse care conțin sare ascunsă. Supraabundența sa promovează retenția de lichide în organism și conduce la iritații pe piele.
 
 Acordați atenție castraveților. Datorită conținutului ridicat de lichid, castraveții nu sunt doar un excelent produs dietic, ci și un bun produs cosmetic.
 
Potrivit doctorului Lancer, nu sunt suficiente numai procedurile cosmetice preventive. Este necesară o abordare complexă în îngrijirea zilnică a pielii. Ea include pe lângă cosmetologia preventivă, o alimentație corectă și o curățare competentă a pielii.
 

Sistemul de curățare a pielii prin metoda doctorului Lancer

 
Orice procedură cosmetică ar trebui să fie precedată de curățarea blândă a pielii. Îndepărtarea particulelor moarte ale pielii, a grăsimii pielii, a prafului și a produselor cosmetice decorative este o etapă necesară de îngrijire a pielii la orice vârstă. Multe stele de la Hollywood aderează la sistemul doctorului Lancer.
 
Starea perfectă a pielii lui Beyonce, Kim Kardashian și Victoria Beckham este o confirmare excelentă a eficienței metodei doctorului Lancer.
Harold Lancer și Kim Cardoshian
Doctorul Harold Lanser consideră că, în primul rând, trebuie să aveți grijă de curățarea zilnică a pielii.
 
Sistemul de îngrijire a pielii conform celebrului dermatolog trebuie să conțină trei etape obligatorii: exfoliere, curățare și nutriție.
 
Exfolierea promovează regenerarea celulelor și elimină contaminarea suprafeței. Această etapă ajută pielea să se umple cu oxigen.
 
 Curățarea ușoară elimină murdăria și reglează pH-ul pielii.
 
 Nutriția calitativă a pielii, îmbunătățește funcționarea celulelor prin intermediul ingredientelor active.
 
Peeling moale (exfoliere) - o etapă obligatorie de curățare a pielii
 
Exfolierea zilnică a epidermei poate declanșa procesul de regenerare a pielii, stimulând înnoirea naturală a pielii. Îndepărtarea particulelor moarte ale straturilor de suprafață ale pielii permite substanțelor active să pătrundă adânc în piele.
 
În acest caz, doctorul Lancer avertizează împotriva folosirii exfolianților prea agresivi. Ar trebui să se acorde prioritate exfolianților enzimatici. Procesul de reînnoire a epidermei apare în mod natural, după utilizarea peeling-ului moale în fiecare seară.
 
Important: atunci când alegeți un produs de exfoliere pentru față, neapărat consultați-vă cosmetologul sau căutați cosmetologul dvs. în catalogul nostru.
 
Curățarea fină - a doua etapă de îngrijire a pielii
 
Puțin probabil că cineva se îndoiește în nevoia de curățare zilnică a pielii. După îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, este necesară curățarea ei cu produse cosmetice potrivite. Alegerea acestora depinde de vârsta, stilul de viață și starea dumneavoastră de sănătate.
 
Un cosmetolog profesionist este capabil să selecteze cele mai eficiente mijloace de îngrijire pentru fiecare client.
 
Doctorul Lancer recomandă, de asemenea, să vă faceți obiceiul de spălare a pielii cu apă răcoroasă. Dacă temperatura apei depășește 22-24 grade, aceasta duce la deshidratare, astfel încât numai apa rece poate avea beneficii pentru piele.
 
Pielea are nevoie de nutriție
 
Îngrijirea zilnică a pielii trebuie completată cu nutriția acesteia. Produsele nutriționale ar trebui, de asemenea, să fie selectate de un cosmetolog profesionist. Merită să se acorde atenție produselor de îngrijire care conțin componente naturale.