Industria frumuseții și a modei nu încetează să ne bucure cu beauty-noutăți. Adevărata tendință de astăzi sunt genele magnetice.

 

Această invenție a fost prezentată lumii de către o întreprinzătoare americană Katie Stock. În exterior, acest produs nu se deosebește de genele false obișnuite, cu o excepție: prezența unor magneți mici. Principiul acțiunii acestor gene este destul de simplu: părul nativ de pe ambele părți este fixat de cel artificial. Anume acei magniți ajută să se păstreze această construcție.

Магнитные ресницы

Femeile care au încercat deja noul produs, susțin că genele magnetice sunt destul de ușor de scos și de îmbrăcat. Un alt avantaj incontestabil este reutilizarea. O pereche de acest beauty-gadget poate fi folosită timp de 3-4 luni.

 

Această invenție permite doar în câteva secunde să aduceți genele mai aproape de ideal, fără a utiliza mascara sau clei. După cum spun producătorii, acestea sunt absolut hipoalergenice. Cu toate acestea, există reprezentanți ai industriei de frumusețe care se îndoiesc de siguranța acestui produs, deoarece nu se știe ce efect pot avea magneții asupra ochilor, în plus, au apărut numeroase copii necalitative.