Astfel de vedete mondiale ca Jay Law, Beyonce, Kim Kardashian, Scarlett Johansson și multe altele, încredințează acestei persoane lucrul cel mai sacru - fața lor.

Ким Кардашьям

Harold Lancer este un medic cosmetolog-dermatolog american, care, cu siguranță, știe mult despre frumusețea și atractivitatea femeilor. Nu este surprinzător faptul că cosmetologul starurilor își are secretele sale pentru îngrijirea feței și părului. Iar care anume, vom spune acum.
 
Să reușim în 60 de secunde
Doctorul Lancer recomandă aplicarea cremei hidratante în timp de 60 de secunde după spălare, în timp ce de pe piele nu s-a evaporat pelicula subțire de apă, pentru a menține echilibrul natural al pielii feței și a nu o usca prea tare.
 
Umezim părul înainte de scăldat
Cosmetologul vedetelor sfătuiește să umezim părul înainte de baie cu apă potabilă simplă, înainte de a intra în bazin sau în mare. Apa curată va umple spațiul dintre cuticulele părului, și acolo deja nu va mai putea pătrunde sare sau clor.
 
Jos cu vata
Harold Lanser susține că vata de bumbac (bilele de bumbac și discurile) este o pierdere de bani și de timp. De exemplu, aplicarea unui tonic pe față este mai bine aşa: să puneți un pic pe palmă și să vă spălați. Vata absoarbe mai mult decât oferă, iar produsul este irosit în zadar. Şi fondul de ten este mai bine de aplicat cu degetele, cu un burete sau o perie deasă.
 
Folosim primer-ul (baza pentru machiaj)
Asigurați-vă că utilizați un primer sau o bază pentru machiaj. Acest produs are un pH neutru din punct de vedere chimic, împiedicând uscarea pielii, care provine de la fonduri de ten mat. Iar dacă pielea este grasă, primer-ul protejează porii de intrarea particulelor fondului de ten, reducând riscul apariției acneei.
 
Șampon împotriva mătreții pentru spălare
Următorul sfat pare destul de ciudat, dar funcționează. Dacă pe față brusc, a apărut o iritare şi nu aveți nici un produs special la îndemână, spălați-vă cu şampon împotriva mătreții. Ceea ce puteți găsi în aproape fiecare baie! Piritionul de zinc - care este inclus în compoziția sa, este un agent antiinflamator excelent. Desigur, nu vă puteți spăla fața cu șampon în fiecare zi.
 
 "Legea uscată" înainte de epilare
Poate sună ciudat, dar faptul este testat de ani de zile: un pahar de vin sau un cocktail înainte de vizita la salon, face procesul mai dureros și mai puțin eficient.
 
Ulei de cocos
Lancer sfătuiește toate femeile să aibă în arsenalul lor un remediu unic pentru corp, păr și față - ulei de nucă de cocos. Hrănește și hidratează perfect: aceasta este cea mai bună cremă de corp, o mască ideală de față  și un produs super pentru păr.
 
Soda pentru păr
Șamponul obişnuit nu se descurcă cu curățarea completă a părului după produsele de aranjare? Rezolvarea acestei probleme este destul de simplă: adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu la șamponul dumneavoastră. Acest produs nu numai, curăță părul de gel, mousse, lac și spumă, dar oferă, de asemenea, un aspect sănătos și strălucire părului.
 
Zi de descărcare
Pielea are nevoie de cel puțin o zi pe săptămână fără cosmetică. Numai hidratare, nutriție și protecție.
 
Ne spălăm pe dinți înainte de micul dejun
Harold Lancer a observat că la clienții care își curăță dinții înainte de micul dejun, pielea arată mai bine, deoarece ei nu mănâncă bacteriile care se acumulează peste noapte.
 
Nu strângeți dinții
Nu strângeți prea des dinții deoarece aceasta răneşte smalțul dinților, apar riduri în colțurile gurii și se schimbă ovalul feței. Iar dacă scrâșniți din dinți când dormiți, atunci în timpul nopții trebuie să purtați o gutieră specială din silicon ca la boxeri, numai că moale. În timp, acest obicei va dispărea.

 

Medic dermatolog-cosmetolog Harold Lancer. Biografie 

 

Trei decenii de practică impecabilă îl identifică pe Dr. Harold Lancer ca pe un adevărat guru al cosmetologiei.

 

Până în prezent, clienții săi sunt multe vedete de la Hollywood: Scarlett Johansson, Reese Witherspoon, Michelle Williams, Jennifer Lopez și multe altele.

Врач косметолог Гарольд Лансер

Harold Lancer este de origine australiană. Părinții lui s-au mutat în America când era încă foarte mic. Băiatul a crescut într-o fermă din apropiere de Connecticut. La vârsta de șapte ani suferea de arsuri grave: mai mult de 10% din piele a fost arsă cu apă clocotită. 

 

Din această experiență tristă, viitorul doctor a realizat un lucru foarte important care i-a influențat viziunea și activitatea cosmetologică la general.

 

Harold Lancer a decis pentru totdeauna că pielea trebuie tratată și restabilită, în loc să se recurgă la o soluție mai simplă - chirurgia plastică.

Врач-косметолог Гарольд Лансер

Dr. Lancer este membru al Academiei Americane de Dermatologie. A studiat la cele mai bune universități din lume, preluând experiența neprețuită de la profesioniștii străini și americani.

 

Lancer a absolvit Brandeis și a obținut diploma medicală la Universitatea Californiană de la San Diego. Rezidențiatul în dermatologie l-a susținut într-o școală din Harvard. De asemenea, el a însuşit programul de chirurgie plastică de la Tel Aviv.

 

Până în prezent, dr. Harold Lancer are 30 de ani de practică în dermatologie, este un medic practician la o clinică privată din Beverly Hills.

Косметика Lancer Skincare

Cea mai mare parte a vieții sale, dr. Lancer a dedicat-o subiectului întineririi pielii. El şi-a lansat propria linie de cosmetice anti-age, sub denumirea Lancer Skincare.
 
Etica profesională, abordarea muncii și performanța ridicată l-au făcut unul dintre cei mai căutați cosmetologi din lume.
 
"Am încredere în Dr. Lancer, ca în guru care ştie tot în cosmetologie. Linia sa de produse cosmetice pentru îngrijirea pielii este perfectă ", - recunoaște Kim Kardashian.