Fiecare domnișoară trebuie să fi auzit despre uleiul pentru curățare facială, dar nu toată lumea știe cum funcționează. Oare poate uleiul să îndepărteze machiajul și contribuie oare la înfundarea porilor?
Очищающее масло для умывания
Beauty-experții spun că spălarea cu uleiuri, din contra, contribuie la hidratarea, tonifierea pielii feții și rezolvă aproape complet problema inflamației. Acest produs poate înlocui cu ușurință orice spumă și gel pentru spălare.
 
Uleiul de curățare - un produs destul de modern, a fost inventat la mijlocul secolului trecut de către medicul german, Michael Babor. În prezent, acest produs este lansat de multe branduri cosmetice bine-cunoscute.
Гидрофильное масло Babor
Dar totuși, rămâne o întrebare: cum poate uleiul să curețe grăsimea și murdăria acumulate pe față în timpul zilei? Conform legilor chimice, un anumit element poate fi dizolvat cu un element de același tip. În consecință, uleiul, în timpul curățării, se combină cu grăsimea pielii și curăță pielea de surplusuri.
 

Cum să utilizați un ulei de curățare a feței?

 
Câteva picături de ulei, le frecați în palme, le aplicați pe față. Cu mișcări circulare ușoare se masează toate zonele feței, cu grijă se curăță ochii și buzele de cosmetică. Pentru demachiarea genelor, puteți folosi bețișoare de bumbac înmuite în ulei. Uleiul de pe față poate fi spălat cu apă obișnuită, spălând pur și simplu fața.
 
Dacă vă îndoiți încă de eficiența uleiului hidrofil pentru spălare, vom enumera avantajele sale:
 
  • uleiul pentru față îndepărtează cu rapiditate și cu atenție cosmetica rezistentă la apă, BB-cremurile dense și, de asemenea, cu ușurință face față murdăriilor;
  • uleiul se potrivește pentru orice tip de piele și nu are restricții de vârstă;
  • se potrivește pentru curățarea buzelor și a pielii delicate din jurul ochilor;
  • ajută să scăpați de punctele negre;
  • nu deshidratează pielea, dar o face mai moale și o hidratează.

Гидрофильное масло Loreal

Uleiul hidrofil poate fi folosit atât pentru îndepărtarea machiajului și make-up-ului de scenă, cât și pentru îngrijirea zilnică, se potrivește chiar și pentru pielea problematică şi sensibilă.
 
Componentele naturale ale uleiului au un efect benefic asupra stării porilor și a epidermei, fără a afecta funcționarea glandelor sebacee.
 
Uleiul ușor și eficient curăță și hrănește pielea, o face catifelată și moale.
Гидрофильно масло TonyMoly
Dacă doriți să cumpărați ulei hidrofil pentru curățarea feţei la Chișinău, atunci îl găsiți în gama următoarelor mărci: Babor, Tony Moly, L'Oreal.