Dacă știți deja despre rujul tatuaj pentru buze, atunci este timpul să luaţi cunoştinţă cu vopseaua temporară pentru sprâncene. Make-up artiştii profesioniști știu foarte bine cum forma și culoarea sprâncenelor pot schimba imaginea și pot crea o privire fascinantă. Vopseaua temporară pentru colorarea sprâncenelor este o inovație a industriei de frumusețe coreeană. Foarte des, colorarea sprâncenelor prin alte mijloace, duce la rezultate neașteptate: sprâncenele arată prea întunecate și nenaturale. Atunci când se utilizează vopseaua temporară pentru sprâncene, se obține un efect mai natural. De obicei, vopselele temporare sunt disponibile sub formă de gel cu o perie confortabilă, care vă permite să aplicați cu precizie vopseaua.
tint-chisinau 

Vopseaua temporară reprezintă un pigment de colorare care colorează pielea şi părul sprâncenelor în nuanţa dorită. În timpul aplicării, vopseaua formează o peliculă cu pigment de colorare. După îndepărtarea peliculei, părul și pielea dobândesc o culoare naturală care durează de la câteva zile până la două săptămâni.

 
Avantajele vopselei temporare pentru sprâncene sunt:
 Ușurinţa în utilizare
 Efectul de lungă durată
 Rezultatul natural
 
De exemplu, TattooBrow de la Maybelline NY este o vopsea temporară de sprâncene rezistentă, care colorează în mod uniform sprâncenele și le face mai vizibile. Rezultatul se păstrează până la 3 zile. Aceasta este prezentată în trei nuanțe: maro, maro închis, maro deschis. Potrivit producătorilor, aceasta este o alternativă a machiajului permanent în condiţii casnice, care oferă un efect durabil de tip tatuaj. Formulă inovatoare. Este ușor de aplicat și îndepărtat: aplicați vopseaua temporară pe sprâncene, lăsați să se usuce timp de cel puțin 20 de minute, iar pentru un rezultat mai durabil, mențineți vopseaua 2 ore. Apoi, îndepărtați cu atenție pelicula formată. Formula nu îndepărtează firele de păr.
tint-maybelline-chisinau
 
Dacă doriți să cumpărați vopsea temporară pentru sprâncene la Chișinău, căutați-o în sortimentul mărcilor din catalogul nostru online.