Rujul de tip tatuaj, care a venit la noi relativ recent, din Coreea, a reuşit deja să obţină partea sa de dragoste şi popularitate în lumea frumuseţii. Ce reprezintă acest produs de frumusețe cu o denumire atât de interesantă?

Rujul de tip tatuaj - nu este nici ruj şi nici luciu, este o categorie separată de produse de frumuseţe pentru buze. Efectul pe care îl promite rujul tatuaj este o combinație dintre culoare și naturalețe. Cel mai des, rujul tatuaj are o textură de lichid sau mousse uşor.

Dacă vorbim despre tipurile de ruj tatuaj, putem distinge ruj tatuaj clasic, ruj tatuaj de tip peliculă, ruj tatuaj cremos şi ruj tatuaj de tip balsam.

Rujul tatuaj clasic arată ca un luciu de buze normal și are o textură lichidă. În ciuda culorii foarte aprinse din flacon, pe buze va arăta mult mai ușor.
Тинт

Rujul tatuaj de tip peliculă este probabil cel mai neobișnuit tip de ruj tatuaj. Principiul de funcționare al rujului tatuaj de tip peliculă este simplu: aplicați pe buze, așteptați 5-7 minute până când produsul se usucă și se transformă într-o peliculă, apoi îndepărtați cu atenție pelicula. Ca rezultat, pe piele rămâne pigmentul, care are o durabilitate uimitoare și se ține pe buze de la 12 până la 24 de ore. 
 
tint-tatoo

Ruj tatuaj cremos ca rujul și ruj tatuaj de tip balsam. La prima vedere, ele nu diferă de rujurile și balsamurile obișnuite, dar există diferențe. Rujul tatuaj cremos, atunci când se sterge, lasă o culoare deplină pe buze, iar balsamul creează efectul de buze sărutate. Se obţine un rezultat foarte natural, este greu de recunoscut că a fost obținut cu ajutorul cosmeticelor.
Тинт-помада
 
Și acum să luăm în considerare avantajele și dezavantajele rujului tatuaj.

Printre avantaje, pot fi evidențiate următoarele aspecte:

Saturația culorii. În ciuda faptului că culoarea rujului tatuaj pe buze arată ca fiind translucidă, de fapt, datorită concentrației crescute de pigmenți în compoziție, el pare că se absoarbe în piele.

Super durabilitate. Datorită faptului că rujurile tatuaj sunt saturate cu substanțe colorante, ele se păstrează fără exagerare toată ziua: de la opt până la zece ore.

Funcţionalitate. Acesta este un alt motiv pentru care rujul tatuaj este atât de îndrăgit de iubitorii de produse cosmetice: poate fi folosit în calitate de fard de obraz.

Dacă vorbim despre dezavantaje, putem distinge două:

Îngrijirea pielii buzelor. În compoziția lor, rujurile tatuaj rareori conțin componente de îngrijire. Prin urmare, îngrijirea pielii buzelor ar trebui să fie luată în considerare în prealabil. Înainte de aplicarea rujului tatuaj, utilizați un balsam care va hidrata buzele.

Demachierea. Datorită ultra-rezistenţei sale, rujul tatuaj nu este atât de ușor de îndepărtat. Pentru aceasta, trebuie să aplicați un produs demachiant pentru îndepărtarea cosmeticii rezistente la apă.

La aplicarea rujului tatuaj nu aveți nevoie de perii și alte instrumente. Rujul tatuaj se aplică cu vârful degetelor prin mișcări de fixare. În câteva secunde, culoarea "se îmbibă" în piele și asigură efectul dorit. În același timp, nu curge, nu lasă urme, nu se murdărește pe buze și părul nu se lipeşte de el.
 
tint

Cu ajutorul rujului tatuaj, puteți obține efectul de "machiaj fără machiaj", iar dacă aplicați produsul pe piele în mai multe straturi, veți obține un rezultat mai viu. De asemenea, rujul tatuaj poate fi suplimentat cu o picătură de luciu - acest lucru va oferi buzelor volum adițional. În plus, există și vopsea de acelaşi tip pentru sprâncene.

Dacă doriți să cumpărați ruj tatuaj la Chișinău, atunci puteți găsi acest produs în sortimentul următoarelor mărci:  Tony Moly, Inglot, NYX Professional Makeup.