În ajunul noului an în rețea a apărut o cercetare, care permite aproape cu precizie științifică să anticipăm ceea ce va fi popular în industria frumuseţii în anul următor. Studiul a fost realizat de compania bine-cunoscută «ComScore». Ea a folosit datele colectate din rețeaua de socializare - Pinterest. Această rețea reunește designeri, pictori și reprezentanți ai industriei fashion și beauty. Rețeaua este diferită prin ceea că toate informațiile sunt stocate sub formă de imagini vizuale, de aceea au îndrăgit-o toți cei a căror activitate sau interese sunt asociate cu fotografie sau informațiile vizuale. Marcajele sunt salvate ca pini, grupate pe pagini tematice. Reprezentanții companiei ComScore au analizat cele mai frecvent întâlnite căutări și au identificat tendințele care vor fi populare în 2018.

 
Uleiuri cosmetice pentru curățarea pielii. În 2018, tendința produselor ecologice va deveni și mai populară. Părul moale, pielea hidratată și buzele moi - toate acestea sunt în puterea uleiurilor cosmetice. Numărul de solicitări a crescut de 5,5 ori.

flat_lay_brit_oil


Ruj tatuaj pentru buze - o înlocuire excelentă a rujului și luciului de buze. Mulți au apreciat multifuncționalitatea invenției coreene, care permite crearea atât machiajului natural cât și a celui de seară. În plus, rujul-tatuaj se ţine perfect pe buze. Numărul de solicitări a crescut de 4 ori.

Тинт для губ

 

"50 de nuanțe ...". Este greu să vă imaginați un machiaj ideal fără un ten pentru față. Și aici este important să nu greșiți nuanța! Companiile cosmetice oferă highlightere, fonduri de ten, mousse, pudre și primer-uri, care vă vor face pielea îngrijită și strălucitoare. Numărul căutărilor "coincidența culorii" a crescut de 3 ori.

Идеальный тон кожи

 

Dermaroller pentru față - acest beauty-gadget, confecționat din diverse aliaje (de la jad la cuarț), va fi unul dintre cele mai populare instrumente de frumuseţe în 2018. Roller-urile sunt folosite pentru masarea feței, aplicarea cremei și serurilor. Numărul de solicitări a crescut de 3 ori.

derma-roller-2018

 

Valuri, bucle, efectul de "păr umed" și "aranjarea în urmă " - aceste sunt cele mai populare tendințe în anul 2018 în arta coaforii. Numărul căutărilor a crescut de 2 ori.

hair-2018

 

Genele și îngrijirea acestora din ce în ce mai mult preocupă jumătatea frumoasă a umanității. Fetele știu bine cum forma și culoarea sprâncenelor, densitatea și îngrijirea genelor pot schimba întreaga imagine. Numărul de solicitări a crescut de 2 ori.

gene

 

Seturile "all in one" devin din ce în ce mai populare. De ce să piedeți timp, când giganții cosmetici au avut deja grijă de tot! „All in one" vă permite să obțineți o trusă cosmetică perfectă. Și astel de abordare vă permite să economisiți timp și bani. Numărul de solicitări a crescut de 2 ori.

Набор косметики

 

Coafura ultra-scurtă "pixie" nu a pierdut niciodată popularitatea. Un nou val este așteptat în 2018. Tunsoarea este convenabilă și multilaterală: expresivă sau strictă, pentru părul subțire sau gros, extravagantă sau clasică. Toate acestea sunt "pixie"! Numărul de solicitări a crescut de 2 ori.

hair-2018

 

Designul geometric al unghiilor: forme geometrice, linii înguste, spațiul negativ - o tendință nouă în designul unghiilor. Numărul de solicitări aproape s-a dublat.

unghii-2018

 

"Ochișori fermecători..." Poți să uimești cu o singură privire, alegând nuanțe vii și neobișnuite a fardului pentru machiajul ochilor. Numărul solicitărilor pentru "farduri colorate" a crescut cu mai mult de 50%.

make-up-2018

Citește și: Modă pentru femei: Pinterest a anunțat cele mai populare tendințe în 2018

 

Fă parte din BeautyClub.md