Industria frumuseții a evoluat dintotdeauna, iar astăzi dezvoltarea sa este și mai rapidă. Pentru artiștii care doresc să fie mereu „pe val“, au loc diverse campionate, expoziții, concursuri și alte activități care vizează îmbunătățirea abilităților de beauty-maeştri și dezvoltarea noilor tehnici în industria frumuseții. BeautyClub.md a pregătit o prezentare generală a activităților din 2018 în Moldova și în străinătate, în care pot participa make-up artiști, cosmetologi, maseuri, maeştri în manichiură, maeştri în extensia genelor și modelarea sprâncenelor.

Evenimente în Moldova

Beauty 2018 - a XXI-a Expoziție Internațională Specializată de cosmetică, parfumerie și echipamente pentru industria frumuseții.

Expoziție Internațională Specializată de cosmetică, parfumerie și echipamente pentru saloanele de înfrumusețare, care combină liderii pieții din țară și din străinătate. În cadrul expoziției sunt organizate campionate, concursuri, seminare, master-classuri și prezentări.
 
Data: 1-4 martie 2018.
Locația: Complexul Expozițional Moldexpo, Chișinău.
Moldexpo beauty


Beauty Fest
 
 - expoziția și vânzarea produselor cosmetice și uneltelor profesionale, care a avut loc pentru prima dată la Chișinău în aprilie 2017. Unicitatea Beauty Fest este în faptul că a putut combina 4 campionate internaționale: campionatul de artă în coafură și machiaj; campionatul de masaj și tehnici Spa; campionatul de epilare și shugaring; campionatul deschis în cosmetologie.

Beauty Fest Moldova

 

Evenimente internaționale

 

LASHSTAR & BROWSTAR Global Moscow - Campionatul Internațional de extensie și laminare a genelor, precum și de modelare, microblading și tatuare a sprâncenelor, la Moscova.

 
Data: 1 februarie 2018
Lashstar Москва
 
Невские Берега - Festivalul Internațional de Frumusețe, în cadrul căruia se organizează concursuri și campionate pentru beauty-maeştri:
 
- Cel de-al doilea concurs independent pentru vopsirea creativă CRAZY BY DELIGHT - pentru maeştri-coafori.
 
- Al XVI-lea Concursul Internațional de Cosmetologie și Estetică în Sankt Petersburg. Juriul internațional competent va evalua concurenții din clasa „Îngrijirea feței“, „Îngrijirea corpului“, „Cosmetologie de aparataj“ în categoriile de „Profesioniști“ și „Tineri Specialişti“.
 
- FOOTPROFI 2018 - Campionatul deschis de pedichiură cu aparataj. De 15 ani, campionatul FOOTPROFI reunește profesioniști ai serviciilor de unghii în diferite orașe, ajutând la îmbunătățirea prestigiului profesiei de maeştri în pedichiură cu aparataj.
 
- Gala-concurs de machiaj permanent „Невские Берега“ în următoarele categorii: umbrirea voluminoasă a sprâncenelor cu trecere de culori (metodă cu aparatul sau manuală de machiaj permanent); machiajul permanent a buzelor în tehnica umbrire voluminoasă, cu utilizarea a 1-2 culori; microblading-ul sprâncenelor. Tehnica firelor. (Metodă manuală de machiaj permanent).

Locație: SKK "Петербургский" St. Petersburg,
Data: 22-25 februarie 2018.

Невские берега фестиваль красоты


MAKEUPDAYS
este un festival de machiaj și grim la Moscova. Master-classuri unice de la cei mai importanți make-up artiști ruși și străini.

makeupdays-moskow

Data: 14-15 aprilie 2018.

Locul: Tesla Place, Moscova.

INTERCHARM professional - o expoziție mare, specializată pentru profesioniștii industriei frumuseții şi afaceriilor de înfrumusețare în Rusia și CSI, în cadrul căreia există un program de evenimente profesionale: conferințe practice, ateliere de lucru, master-classuri și campionate. INTERCHARM se organizează de două ori pe an: primăvara și toamna.

 
Data: 25-27 aprilie și 24-27 octombrie 2018.
Locație: Moscova, Crocus Expo.

Intercharm professional выставка


Congresul cosmetic din Soci
.
 Medicii-cosmetologi sunt așteptați de un program intensiv de instruire care reflectă problemele curente și noile metode a cosmetologie medicale. Vor fi analizate în detalii aspectele terapeutice și estetice ale pielii feței, 3D-modelarea conturului feței și corpului, realizările, capacitățile și posibilitățile cosmetologiei moderne de injectare, cu o analiză detaliată a posibilelor complicații și de prevenire a acestora.

Data: 16-19 mai 2018.
Organizator: Fundația Publică "Невские берега".

Косметологический конгресс Сочи

InterCharm
 Ucraina - A XVII-a Expoziție Internațională a Industriei Frumuseții.

Data: 18-20 septembrie 2018
Locație: Kiev
Intercharm Украина Киев
  

Beauty Forum Cluj 2018 - targ cu vanzare si expozitie in domeniul beauty, este unul dintre liderii de piata din industria beauty din Europa.

Evenimentul frumusetii in 2018 va asteapta alaturi de cei mai renumiti expozanti pentru a va prezenta inovatiile industriei incluzand toate segmentele: cosmetica, coafura, barbering, make-up, nail art si design, pedichira, manichiura, wellness, spa, management.

 
Data: 3 martie 2018
Locație: Cluj-Napoca, FSEGA.

Beauty Forum Clug


Cosmobeauty 2018
- cea mai mare Expozitie Beauty profesionala a primaverii, peste 150 de firme participante, sute de branduri profesionale pe o suprafata de 2.000mp, un flux mediu de 8.000 vizitatori, 5 scene, seminarii, workshop-uri, concursuri de make-up, nails, coafura toate dedicate specialistilor beauty.

 

Data 8-11 martie
Locație: București, Crystal Palace Ballrooms

Cosmobeauty 2018


Cosmoworld
 2018 - este una dintre cele mai importante platforme pentru business si industria de infrumusetare la 360°. Dispune de 2500 mp de expunere dedicati diverselor sectoare: cosmetica, SPA, machiaj, nails, wellness, tehnologie și educație.

 
Data: 23 martie 2018
Locație: București, Crystal Palace Ballrooms.
cosmoworld 2018

Festivalul Beauty Proff
 2018 - 4 zile dedicate frumusetii in inima Romaniei – BRASOV. Expozitie nationala de servicii, produse si echipamente pentru ingrijire corporala, coafura, make-up, manichiura, pedichiura. Campionat (coafura, manichiura, machiaj). Masterclass-uri de perfectionare pentru profesionistii din industria frumusetii.
 
Data:1-4 noiembrie 2018
Locație: Brașov, Lux Divina Centru de Evenimente.
Festivalul Beauty Proff 2018

Adăugați evenimentul dumneavoastră în prezentarea noastră generală: beautyclub.md@gmail.com