Epilarea este o metodă mecanică de îndepărtare a părului cu ajutorul diversor creme, loțiuni, ceri și paste de zahăr. De asemenea, se foloseşte aparatul de ras și pensete. Acestea sunt cele mai rapide și mai eficiente metode de eliminare a părului nedorit de pe corp. Efectul după epilare poate dura între 3 și 4 zile (când se utilizează aparat de ras sau cremă) şi 3-5 săptămâni (când se utilizează ceară, pastă de zahăr).
 
 
 epilare-chisinau 
În funcție de sensibilitatea pielii și de frecvența alergiilor, puteți alege cea mai potrivită metodă de epilare.
 
Bărbieritul este cea mai rapidă metodă de îndepartare a părului, dar efectul ei nu durează mult.
 
Îndepărtarea părului cu penseta are un efect mai lung și depind de stadia de creștere a părului.
 
Utilizarea cremelor și loțiunilor este cea mai nedureroasă, dar se potrivește doar celor care nu au reacții alergice.
 
Pasta de zahăr și ceara îndepărtează firele de păr din rădăcină, ceea ce permite într-o scurtă perioadă să prelucrați o suprafață destul de mare a pielii și menține finețea pielii timp de câteva săptămâni.
 
Procedura de epilare cu ceară necesită o pregătire specifică. De ea depinde cât de eficientă și nedureroasă va fi epilarea.
Consultați un expert profesionist în epilare care vă va oferi recomandări individuale.
  
depilatia

Cum să vă pregătiți pentru epilare?

 
În primul rând, să vă programați la epilare cu ceară sau pastă de zahăr în prima săptămâna după ciclul menstrual. În această perioadă, corpul femeii este mobilizat și pragul de durere este crescut semnificativ. Înainte sau în timpul menstruației, pielea devine foarte sensibilă și în această perioadă este mai bine să vă abțineți de la procedură.
 
În al doilea rând, cu două zile înainte de epilare cu ceară faceți exfolierea pielii, folosind un scrub delicat, pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii și a preveni creșterea firelor de păr sub piele.
  
Cu o oră înainte de procedură, se recomandă să luați un duș cald. Pentru a elimina murdăria, resturile de grăsime și produsele cosmetice de pe corp. În același timp, se face înăburirea și deschiderea porilor, ceea ce în viitor va ușura procesul de îndepărtare a părului.
 
Înainte de începerea procedurii, masterul de epilare aplică pe corp produse speciale care reduc durerea.Депиляция: правила ухода за кожей
 
Frumusețea și sănătatea pielii depind nu numai de mijloacele de epilare, ci și de îngrijirea amănunțită după procedură. Prin urmare, după epilare, ar trebui să respectați și anumite reguli de îngrijire a pielii. În decurs de 24 de ore după procedură evitați aplicarea pe piele a oricărui produs cosmetic (cu excepția celor recomandate de masterul de epilare), utilizarea buretelor de baie, precum și fregventarea saunei și a solarului.
 
Pentru a îmbunătăți rezultatul procedurii, puteți utiliza produse care înmoaie pielea și ajută la încetinirea creșterii părului. Utilizarea regulată a exfoliantului va evita creșterea firelor de păr sub piele.
 Депиляция:правила ухода за кожей
 
Compania Profline oferă o gamă largă de produse destinate epilării, atât la domiciliu, cât și în saloane de înfrumusețare. Cosmetica profesională pentru epilare și produsele de unică folosință de calitate vor face procedura confortabilă și nedureroasă și de asemenea, vor ajuta la evitarea reacțiilor alergice și a iritației pielii.