Iarna este un sezon special, cu sărbători și focuri de artificii de Anul Nou. Nu este surprinzător că această perioadă se caracterizează printr-un tip special de manichiură. Dispoziția de iarnă își lasă amprenta asupra design-ului unghiilor.
 
Paleta de culori în perioada iernii este destul de largă. În manichiură, puteți folosi culori de albastru deschis, roșu, verde, galben și nuanțe moi de bej și alb.
 
Firește, ce iarnă fără fulgi de zăpadă. Acesta este cel mai popular desen pentru manichiură în această perioadă de timp. În plus, industria de unghii utilizează în mod activ desene de oameni de zăpadă, pițigoi, reni sau Moș Crăciun. Totul depinde de gustul individual.
 
 
O tendință reală în această iarnă a fost manichiura "tricotată". Această tehnică și-a dobândit denumirea datorită modelului voluminos sub forma unui pulover tricotat. Un astfel de decor extraordinar și în același timp simplu, oferă un sentiment de căldură și confort.
 
 
Nu își pierd actualitatea nici lacurile strălucitoare. Pentru sărbătorile de Anul Nou, acest tip de manichiură colorată și strălucitoare este foarte binevenită. Puteți utiliza atât acoperirea completă, cât și cea parțială a unghiilor cu paiete. O combinație de lac lucios și mat va arăta luxos.
 
 
Sperăm că alegerea noastră de idei pentru manichiura de Anul Nou vă va ajuta să găsiți opțiunea cea mai potrivită și mai la modă.