Pe 7 decembrie, Institutul de Culori Pantone a numit ultravioletul (Ultra Violet) drept noua tendință de culoare a viitorului an 2018.
 
 "Ultravioletul este asociat cu secretele cosmosului și descoperirile dincolo de capacitățile noastre. Este, în același timp, culoarea unui vast cer nelimitat de noapte, artă și contracultură "- a declarat directorul executiv al Pantone, Leatrice Eiseman.

Тренд года ультрафиолетовый
Chiar de la 1 ianuarie 2018, ultravioletul va ocupa poziția de lider în lumea modei și a frumuseții. Fără îndoială, acest lucru va afecta şi paleta brandurilor cosmetice. În anul următor, ne așteptăm la cele mai extraordinare soluții în cosmetică: rimel purpuriu, ruj, luciu de buze, paiete, contur de ochi și chiar blush!

Косметика ультрафиолет
Make-up-ul în tonuri ultraviolete umple imaginea cu ceva misterios și magic. Iar şuvițele excepționale violete vor atrage, fără îndoială, atenția celorlalți.

Макияж в ультрафиолетовых тонах

Волосы ультрафиолет

Cu această ocazie, am decis să dăm start unui foto maraton: împărtășiți pozele dumneavoastră în Instagram cu make-up sau coafură în stilul Ultra Violet, faceți fotografii frumoase a compozițiilor beauty cu cosmetică în nuanțele Ultra Violet și marcați postările cu hashtag-ul  #BeautyClubmd_UltraViolet. Cele mai interesante lucrări vor intra în revista noastră de frumusețe.
 
Fă parte din BeautyClub.md