Să vă schimbați imaginea și să vă demonstrați individualitatea este întotdeauna posibil prin simpla tehnică de vopsire a părului.
 
Cu toate acestea, pentru un rezultat pozitiv, este necesar să țineți cont de particularitățile părului, să luați în considerare tendințele populare de vopsire și să nu greșiți cu alegerea hair-stilistului.
 
okrashivanie-volos-kishinev
 
hair-stilistului. S-ar părea, ce doar nu există în industria frumuseții moderne? În același timp, experții în acest domeniu nu încetează să ne uimească, în fiecare an, cu imagini și tehnici noi.
 
Astăzi, una dintre cele mai populare metode de transformare este decolorarea părului, ceea ce oferă ca rezultat schimbări frumoase a culorii.

 

Babylights

Această tehnică va ajuta la o diversificare ușoară a imaginii fără a schimba culoarea de bază a părului.
 
Tehnica se bazează pe decolorarea buclelor individuale situate mai aproape de vârfuri și de zona feței. Ca urmare, se creează o iluzie a părului ars la soare.
 
În același timp, părul pare natural și cel mai important frumos. Cel mai eficient Babylights sau "iepurași de soare" arată pe buclele castanii-deschise și blonde. 
 
Техника окрашивания babylights
 

Shatush

Tehnica Shatush nu este mai puțin populară astăzi.
 
Acesta este un alt mod de a crea efectul părului ars de soare. Prezintă o trecere lină de la un ton întunecat la unul mai deschis. 
 
Окрашивание в технике шатуш
 
Particularitatea acestei tehnici este folosirea a două nuanțe similare în ton, care în cele din urmă, creează cea mai naturală decolorare.
 
Faţă de colorarea simplă a părului și ombre, shatush se deosebește prin ceea că, atunci când este realizat, se utilizează metoda așa-numită „întindere de culoare". Cu toate acestea, şuviţele decolorate pot fi localizate haotic, nu există un efect al unui gradient clar.
 
În anul următor, vor fi populare următoarele tipuri de shatush: vopsirea doar a vârfurilor și evidenţierea şuvițelor de-a lungul întregului volum de păr. Această tehnică poate fi numită universală, potrivită pentru orice vârstă. 
 
Окрашивание в технике шатуш
 
Cu toate acestea, există limitări. Jocul de culoare și strălucire arată cu mare succes pe părul lung. În timp ce pe coafuri scurte nu arată potrivit.
 
Proprietarii de bucle roșii strălucitoare se pot confrunta, de asemenea, cu anumite probleme la vopsirea în tehnica shatush. În acest caz, se recomandă tonarea întregii mase a părului.
 

Sombre și ombre

Sombre și Ombre - cele mai moderne tehnici de vopsire a părului în 2017.
 
Aceste tehnici nu sunt similare doar la denumire, dar şi la specificul aplicării vopselei pe păr, astfel încât acestea sunt adesea confundate.
 
Cu toate acestea, merită să ne dăm seama care este diferența dintre aceste două stiluri. La vopsirea sombre nu este folosită una, ci mai multe nuanțe asemănătoare.
 
În consecință, schimbarea culorii pe păr se dovedește a fi mai moale, abia vizibilă. În plus, gradarea culorii se realizează atât vertical, cât și orizontal.
 
Tehnica de vopsire sombre se potriveşte acelor reprezentate a sexului frumos, care doresc să lumineze părul lor, fără a colora rădăcinile la fiecare trei săptămâni.
 
Окрашивание в технике сомбре
 
Ombre, la rândul său, se distinge printr-o tranziție mai clară de la nuanțe întunecate la deschise. Caracteristica principală a acestui tip de vopsire este marginea neclară între culoarea părului nativ și firele decolorate.
 
De regulă, ombre se potriveşte proprietarelor de culori închise a părului, cum ar fi negru, castan, maro închis. Este de remarcat faptul că, în acest caz, trecerea de la închis la deschis se realizează de la mijlocul lungimii.
 
Окрвашивание в технике омбре

 

Ochi de tigru

Părul vopsit în tehnica "ochi de tigru" este o nouă tendință în lumea industriei de frumusețe, care captează în mod activ saloanele de frumusețe din întreaga lume.
 
Tehnica a fost numită datorită asemănării în gama de culori cu piatra naturală "ochi de tigru".
 
O deosebire caracteristică a acestei metode este în primul rând, o combinație incredibilă de culori de caramel și ciocolată. 
 
техника окрашивания тигровый глаз
 
Tehnica de vopsire este similară cu balayage-ul și constă în aplicarea separată a unei nuanțe de caramel pe șuvițe.
 
În același timp, în "ochi de tigru" există o trecere lină de la întunecat la deschis, care nu necesită o reînnoire regulată a culorii părului.
 
Maeștrii-coafori afirmă că această tehnică este creată, pur și simplu, pentru brunete și femei cu părul castaniu
 
Окрашивание в технике тигровый глаз

 

Balayage

Tehnica "Balayage" este la apogeul popularității sale. O caracteristică distinctivă a acestei tehnici este metoda specifică de aplicare a vopselei pe fire.
 
Maestrul lucrează numai cu stratul superior al buclelor, aplicând haotic linii verticale cu o perie. În acest caz, se creează efectul decolorării naturale a părului. 
 
Окрашивание в технике балаяж
 
"Balayage" este considerat a fi cea mai delicată tehnică de vopsire.
 
Industria frumuseții utilizează în mod activ această tehnică în lucru, deoarece accentuarea șuvițelor individuale cu nuanţe la modă - vișiniu închis, auriu deschis, roz-căpşună, arată spectaculos, elegant și neobișnuit.
 
Vopsirea în tehnica "Balayage" arată grozav atât pe părul scurt, cât și pe cel lung. 

Dacă decideți să experimentați cu culoarea, rețineți că un coafor-stilist cu experiență, vă poate ajuta la evitarea greșelilor și va selecta o vopsea calitativă pentru păr și produse profesionale, care ajută la păstrarea culorii cât mai mult posibil.