miss.noble.queen.2023

Maria Solonari, o tânără din Durlești, Chișinău, a strălucit, la propriu, la cea de-a 6-a ediție a prestigiosului concurs internațional de frumusețe, "MISS WORLD NOBLE QUEEN 2023", desfășurat în Malaezia. Această moldoveancă talentată a cucerit juriul cu farmecul ei autentic și s-a clasat pe primul loc într-o competiție acerbă.

miss.noble.solonari.2023

Evenimentul de excepție a avut loc la Hotelul Berjaya Times Square din Kuala Lumpur, Malaezia, unde Maria Solonari a fost încoronată cu coronița de miss, marcând astfel un moment de neuitat în cariera ei. Concursul a inclus momente tensionate de competiție, iar Maria Solonari a ieșit învingătoare în fața altor concurente remarcabile.

worl.noble.queen.2023

noble.queen.2024

Cu o apariție impresionantă, Moldoveanca a trecut prin probe dificile, învingându-le pe Miss Vietnam, Ha Mi Ni, și pe Miss China, Diao Shuai, în prima și, respectiv, a doua confruntare. Premiul mare nu a constat doar în coroniță, ci și într-un generos premiu bănesc în valoare de 10.000 de dolari americani.

queen2024

worl.noble.queen.2024

Astfel, Maria Solonari a devenit ambasadoarea grației și frumuseții moldovenești, aducând onoare țării sale de origine. Cu un parcurs impresionant la acest concurs de prestigiu, tânăra moldoveancă a demonstrat că eleganța și inteligența pot concura cu succes pe scena internațională a frumuseții.
„Maria a scris astăzi, 12 decembrie 2023, istorie în Malaezia, prin prestația înaltă pe care a avut-o în cadrul acestui important concurs, făcîndu-ne mîndri și demonstrînd că Republica Moldova are un potențial imens și tineri talentați și demni de cele mai înalte titluri la nivel internațional! Bravo Maria, sîntem foarte fericiți”, a scris pe Facebook agenția de modeling care a susținut-o pe Maria.

noble.queen.2023