fashion-weeks-2024_1

La încheierea anului 2023, ne pregătim deja pentru următorul val de fashion-evenimente captivante, care vor da tonul pentru tendințele și inovațiile în lumea modei. BeautyClub.md, împreună cu fashion-fotograful Olga Dragan, a pregătit o prezentare generală a fashion-evenimentelor din 2024 prevăzute pentru industria modei. Cu toții cunoaștem cele patru Săptămâni ale Modei, care au loc la New York, Paris, Milano și Londra. Dar există mult mai multe evenimente spectaculoase din lumea modei, pe care le veți găsi în prezentarea noastră. Defilări de modă incitante, prezentări de modele noi din partea designerilor și colecții inspiratoare care vor reuni designeri de top și pasionații de modă din întreaga lume.

Săptămâna Modei de la Paris va fi o adevărată sărbătoare pentru fanii modei și a eleganței. Acest eveniment vibrant va reuni cei mai buni designeri din întreaga lume la Paris, prezentându-și cele mai luxoase și inovatoare colecții. Vizitatorii se vor bucura de o prezentare de modă incendiară și vor savura, din plin, atmosfera bogată de creativitate și stil.

✅ Programul Paris Fashion Week:
Moda bărbați toamna/iarna 2024-2025 în perioada 16-21 ianuarie 2024

Moda femei toamna/iarna 2024-2025 în perioada 26 februarie - 5 martie 2024

Moda bărbătească primăvară/vară 2025 în perioada 18-23 iunie 2024

Moda femei primăvara/vara 2025 în perioada 23 septembrie - 1 octombrie 2024

 

Site: paris fashion


Promenade della Moda - International Fashion Show Milano este un eveniment prestigios în lumea modei, care din 2015 s-a transformat într-un podium de proporții, care va prezenta creațiile designerilor de modă din întreaga lume, atât consacrați, cât și emergenți. Promenade della Moda invită designerii de îmbrăcăminte și accesorii să participe la o prezentare internațională de modă.

 

Data: 24-25 februarie 2024

Site: promenademoda

✅ Săptămâna Modei din New York (New York Fashion Week) prezintă o serie de evenimente, în care vor fi revelate colecțiile internaționale de modă cumpărătorilor, presei și publicului larg. Este una dintre cele mai mari patru săptămâni ale modei din lume, cunoscută în popor ca Big 4, alături de Săptămânile de modă din Paris, Londra și Milano. Săptămâna Modei de la New York 2024 urmează să aibă loc în februarie și septembrie. Cu toate acestea, datele precise pot fi anunțate de către organizatori, mai aproape de începerea evenimentului. E bine să verificați site-ul web oficial NYFW sau sursele oficiale pentru cele mai recente informații cu privire la datele evenimentului din 2024.

 

Site: nyfw

new york fashion

 

Consiliul designerilor din America (CFDA) lansează programul preliminar a prezentărilor pentru sezonul viitor al Săptămânii Modei de la New York.

Săptămâna modei din Australia (Sydney Fashion Week) are loc o dată pe an și prezintă colecții de croazieră, organizează discursuri, expoziții fizice și digitale.

 

Site: ausfashionweek

australian fashion week
 
Săptămâna Modei de la Milano (Milano Fashion Week).

Săptămâna modei pentru bărbați de la Milano toamnă/iarnă 2025 va avea loc în perioada 12-16 ianuarie 2024.

Săptămâna modei toamnă/iarnă 2025 va avea loc în perioada 20-26 februarie 2024.

 

Site: cameramoda
milanfashionweek

  Săptămâna Modei de la Londra (London Fashion Week) - acesta este un eveniment anual care are loc din 1984. Săptămâna Modei de la Londra are loc, de obicei, de două ori pe an, în februarie și septembrie, permițând profesioniștilor din industria modei să-și prezinte colecțiile. În fiecare sezon, numeroși designeri inaugurează și încheie prezentările. Pe lângă show evenimente, Săptămâna Modei de la Londra găzduiește și numeroase expoziții, prezentări și seminarii. Designerii aspiranți pot profita și de atelierele care vor oferi informații neprețuite despre cum să începi o carieră de succes în design vestimentar. Cu atâtea manifestări diverse și importante la Săptămâna Modei de la Londra pe tot parcursul anului, este ușor de înțeles de ce acest eveniment emblematic continuă să fie în fruntea modei.

 

Site: london fashion week
londonfashionweek


Fashion Style Russia - Expoziție internațională a industriei ușoare: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, piele, componente pentru producție și servicii. Are loc la Moscova de două ori pe an. În cadrul expoziției funcționează proiectul FASHION STYLE PODIUM - acestea sunt prezentări de modă de lenjerie intimă, îmbrăcăminte și produse din blană în toate zilele expoziției. Participarea la acesta, permite companiilor să-și manifeste în mod clar marca și să atragă atenția vizitatorilor, cumpărătorilor și a presei.


Data: 19-22 februarie 2024

Locul: CROCUS EXPO, Moscova, Rusia.

 

Site: fashionexpo.ru
fsr.expo

Săptămâna Modei de la Moscova oferă prezentări de podium vibrante, showroom-uri pentru antreprenori, piețe accesibile, un program de afaceri variat, cursuri de master și evenimente de divertisment. Unul dintre cele mai mari evenimente din industria modei din Rusia reprezintă toată diversitatea sa - de la crearea de îmbrăcăminte și accesorii haute couture până la producția de masă, de la retail până la fashio-media.
moscow fashion

✅  Săptămâna Modei din Dubai (Dubai Fashion Week) cunoscută anterior sub numele de Săptămâna modei arabe (Arab Fashion Week), este singura platformă oficială a industriei din Dubai și face parte din calendarul internațional, alături de săptămânile modei din New York, Londra, Milano și Paris.

Datele:

AW 24/25: 10 -15 martie 2024

SS 25: 10 - 15 octombrie 2024

 

Site: dubai fashion week
dubaifashionweek

 

Urmăriți noutățile, pentru a nu scăpa aceste evenimente spectaculoase din lumea modei în 2024!