moldexpo2023

Expoziţia internaţională specializată „BEAUTY”, ediţia a XXV-a aniversară.


Program expoziţie: 2 – 5 martie 2023, orele 10:00 – 18:00.


Locul desfăşurării: C.I.E. „Moldexpo” S.A., pavilioanele central și nr.2, str. Ghioceilor nr.1, mun. Chișinău.


Organizator: Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.A.


Partener înregistrare: “Farmacia Familiei”


Intrare: 20 lei


Parteneri media:

În perioada 2 – 5 martie, tradițional la început de primăvară, expoziţia BEAUTY îşi va deschide a 25-a oară uşile pentru reprezentanţii industriei de profil şi pentru vizitatori.

Circa 100 firme – participanți fideli, dar şi debutanți, din Republica Moldova, Italia, Turcia, Ucraina își vor expune ofertele; dar, aria mărcilor propuse este cu mult mai largă, cuprinzând branduri cu renume mondial din cele mai diferite țări.


Ediția curentă beneficiază de sprijinul firmei “Farmacia Familiei” în calitate de partener la înregistrare, care se va distinge cu surprize pentru vizitatori.


Profesioniștii din industria de frumusețe și simplii vizitatori ai expoziției BEAUTY-2023 vor putea testa, compara și cumpăra produse cosmetice (precum și instrumente și echipamente), produse profesionale pentru îngrijirea pielii și a corpului, produse cosmetice decorative, produse de machiaj și accesorii; vor putea afla multe despre serviciile noi în domeniul modelării unghiilor, echipamentelor profesionale și accesoriilor pentru coafori (inclusiv cosmetice pentru îngrijirea părului); și nu în ultimul rând, vor putea alege aparate profesionale și mobilier pentru saloanele de înfrumusețare.


Evident, cea mai consistentă componentă a expoziției rămâne oferta participanților. Spectrul tematic este impresionant şi nu va dezamăgi nici consumatorii, nici profesioniştii exigenţi, interesaţi de ultimele tendinţe din arta înfrumuseţării. Expoziţia propune produse, instrumente, echipamente, accesorii de la branduri bine cunoscute, dar şi autohtone, pe potriva celor mai diverse cerinţe şi posibilităţi.


Tradiţional, în oferta expoziţiei se disting câteva segmente mari.


✅ Cosmetice decorative de machiaj, preparate de îngrijire facială şi corporală, într-o gamă largă se vor regăsi preponderent în pavilionul central.


✅ Pavilionul nr.2 va găzdui ofertanți de tehnică, instrumente, exponenți ai unor domenii importante ale industriei frumuseții. Un compartiment de referință include îngrijirea părului, dar și extensia, îndreptarea și laminarea podoabei capilare, care tot mai mult ia amploare în ultimul timp.

 

✅ O gamă largă de produse, instrumente, echipamente şi materiale pentru saloanele de coafură şi frizerii vor fi expuse în standuri, unde, de asemenea, vor avea loc şi master-class-uri la temă.


✅ O direcţie, care se conturează tot mai mult ca segment aparte în măiestria make-upului, şi, evident, la expoziţie, este accentuarea genelor (extensie, laminare etc.).


✅ Oferta expoziţiei se extinde datorită segmentului optică şi medicina în industria frumuseţii.


✅ Vor completa expoziţia accesoriile, cadourile pentru sărbătorile de primăvară, diverse segmente conexe domeniului frumuseţii.


Interesul sporit faţă de expoziţie demonstrează vitalitatea evenimentului, unic, de altfel, în şirul manifestărilor expoziţionale din Moldova. Pilonul calităţii, atins de eveniment în întregime, plasează BEAUTY în categoria proiectelor expoziţionale notorii din Moldova, dar reflectă și o situaţie sănătoasă în ramură. 

   
Vizitatorii expoziţiei BEAUTY - 2023 vor putea nu numai să studieze noile produse din industria de profil, ci și să profite de sfaturi competente ale specialiștilor companiilor participante. Și, bineînțeles, cei mai aşteptaţi oaspeți ai BEAUTY-2023 sunt frumoasele doamne care au grijă de aspectul lor estetic, se interesează de tendințele în lumea frumuseții, pentru care sunt inventate cele mai avansate tehnologii de frumusețe.


Întâlnim primăvara împreună cu BEAUTY, iar rezultatul nu se va lăsa aşteptat!


You are BEAUTY!


Partenerii media ai expoziției:
Formula Krasoti, BeautyClub.md, Stilio

 

Moldexpo Expoziția Beauty 2023