10

 

Rosa Saito rupe toate stereotipurile despre vârstă și frumusețe și șochează lumea modei, în cel mai frumos sens al cuvântului. În ciuda faptului că și-a început cariera de model puțin mai târziu decât majoritatea supermodelelor, nimeni nu se aștepta ca femeia de 71 de ani să devină un supermodel celebru.

 

Viața lui Setsuko Saito

 

8

 

Rosa Saito, cunoscută anterior ca Setsuko Saito, a fost întotdeauna atrasă de artă. Hobby-urile copilăriei au condus-o către diverse forme de creativitate ( cântat, desen, compune ). Într-un interviu pentru Brightside, Rosa a spus: „Întotdeauna am știut că voi face ceva creativ, ceva ce aș putea inventa. Tot ceea ce fac, duc către această direcție.”

 

Rosa este fiica unui cuplu japonez și s-a născut în Aracatuba, São Paulo (Brazilia). Când avea doar cinci ani, familia s-a mutat în capitala Braziliei.

 

13

 

Rosa Saito a dus o viață deloc ușoară. A avut de înfruntat dificultăți care au pus-o în fața unui test uriaș. La 22 de ani, în timp ce studia la universitate, Rosa a fost nevoită să aibă grijă de mama ei țintuită la pat. În 2000, și-a pierdut soțul. După aceea, ea a crescut singură cei trei copii. Cu toate acestea, Rosa, a păstrat o dragoste deosebită pentru grădinărit, pe care a folosit-o ca un hobby de vindecare.

 

Rosa Saito, supermodel

 

5

 

Când Rosa Saito avea 68 de ani, ea a fost abordată de o agenție de modeling. În acest moment al vieții ei, ea încă purta numele ei de naștere, Setsuko. A fost abordată de doi cercetași de modeling și i-au cerut să se alăture agenției. Fotograful a întrebat-o apoi și dacă ar fi interesată să se încerce ca model. După aceste trei solicitări, Rosa a acceptat în cele din urmă provocarea.

 

12

4

 

Un an mai târziu, Rosa a intrat în industria modei și a devenit o senzație instantanee. Mai târziu, ea și-a schimbat numele pe Instagram în Rosa Saito, astfel încât fanii ei să-i poată pronunța ușor numele. Acum are peste 52.000 de urmăritori. Cu toate acestea, faima nu este scopul primordial. „Încerc să profit la maximum de ceea ce am acceptat cu dragoste și în care m-am regăsit”, spune ea. „M-am gândit: devin-o ceea ce vrea Dumnezeu. Dacă nu încerc, nu voi ști niciodată.”

 

Trucurile de frumusețe ale Rosei

  

9

 

Rosa confirmă că frumusețea ei este naturală. Chiar și în copilărie, a fost educată cu produse naturale și fără chimie. Menționând că nici măcar aspirina nu era o opțiune în copilărie, ea a vorbit despre modul pe bază de plante al rutinei sale de auto-îngrijire. „Totul a fost bazat pe ceai și, în esență, sunt oarecum împotriva a tot ceea ce are de-a face cu chimia. Așa că am avut mereu grijă de mine cu aloe, ulei de cocos, ulei de măsline”, spune ea.

 

 7_3

 

Ea a mai spus: „Acesta este un mod natural de a fi, pentru noi. Desigur, ca femeie, sunt lucruri pe care mi-aș dori să le schimb, desigur, le avem cu toții, dar nu sunt nemulțumită de mine. Mă simt bine”.

 

--
Peeling facial în Chișinău >>

--

 

Cu toate acestea, dintre toate produsele naturale pe care le folosește Rosa Saito, principalul ei truc de frumusețe este să fie în armonie cu ea însăși. Ea crede că frumusețea are mult de-a face cu caracterul. „Frumusețea în sine este să ai grijă cu adevărat de gândurile tale, de spiritualitatea ta. O persoană poate deveni frumoasă, captivantă și prietenoasă, este mult mai mult decât o frumusețe forțată și perfectă. În opinia mea, conținutul este ceea ce contează”, a spus Rosa.

 

6

11

3_3

1