Digital-Lavender-Pantone-Color-of-the-Year-2023

 

Levănțica Digitală, cunoscut și sub numele de "Digital Lavender", va fi culoarea anului 2023, după cum au confirmat WGSN și Coloro în colaborare.


Levănțica va fi culoarea care va prelua industria modei. Nenumăratele demostrații de la săptămânile modei din New York, Londra și Milano sunt dovada vie.

 

lavender


Levănțică digitală va fi nuanța contemporană care va face furori nu numai în lumea modei dar și a interioarelor.


Tonurile subtile de levănțică vor domina gama de culori, deoarece lumea caută acum tonuri mai subtile și mai pastelate care să-i relaxeze.


Acest violet se va încadra atât în electronice de larg consum, lucrări digitalizate, bunurile din casă, cât și va fi prezent la iluminare, care stimulează starea de spirit. Specificul senzorial a culorii, o face perfectă pentru practicile terapeutice și produsele wellness.

 

Digital-Lavender-Bathroom-Ideas-1024x1024

 

  • "Digital Lavender" 2023: inspirații cheie


Inspirați de artă și design, WGSN și Coloro s-au inspirat de la designerul argentinian Andrés Reisinger, care a creat o serie de piese de mobilier virtuale, campania de sustenabilitate Puma și Living Color, Design to Fade, vehiculul „creatură vie” al mărcii Mercedes-Benz „VISION AVTR” și lista poate continua.


Referințele spirituale se întorc la înrădăcinarea de la Crown Chakra, care este violet, deoarece nuanța este are o semnificație de culoare a spiritualității și, odată cu sfârșitul pandemiei, oamenii așteaptă cu nerăbdare mai multe inspirații spirituale.


Aceasta înseamnă stabilitate, seninătate și evadare digitală, lucruri pe care le căutăm cu toții.

 

--
Vopsirea părului balayage Moldova >>
--

 

  • Levănțica Digitală: semnificație și momentele cheie


1. Este un ton neutru care va fi acceptat cu ușurință de toate generațiile și celebrat de generația Z.


2. Culorile suplimentare în colaborare cu WGSN X Coloro includ combinații de culori de primăvară și toamnă.


3. Covid-19 a remodelat modul în care vedem culorile, tendințele și industria, acum suntem mai digitalizați și căutăm evadări armonioase, Very Peri pentru 2022 și "Digital Lavender" pentru 2023, urmează o poveste similară.


„Paleta noastră S/S 23 reflectă o viziune mai plină de speranță și mai optimistă asupra viitorului”, adaugă Jenny Clark, reprezentant WGSN. „Antiptăm provocările viitoare, dar sperăm că consumatorii noștri se vor implica pozitiv cu aceste culori.”

 

  • De ce "Digital Lavender" devine o culoare la modă?

 

Digital-Lavender-Moodboard-1500x844


O viziune mai amplă a culorii va reprezenta multe stări de spirit emergente ale unei ființe umane, aducând tot ce este mai bun în exprimarea unui sentiment de calmitate și veselie care ne liniștește mintea, ceea ce este ceva pe care cu toții așteptăm cu nerăbdare.


Rețelele de socializare sunt în continuă creștere, cu un amestec diversificat de prezență fizică și digitală. "Lavender" va avea în curând culoarea Pantone a anului la cel mai bun grad, cu o armonie perfectă între veselie și calmitate.


Atât profesioniștii creativi, cât și clienților le place să folosească „Digital Lavender”. În acest fel, nuanța veselă, dar și calmantă, aproape vindecătoare, se îmbină cu tonurile pământului și galbenul natural, care produc un impact atât calmant, cât și luminos și prietenos.


Oamenii își doresc un mediu solid, înălțător, mai ales în zonele lor private de locuit, mai ales în lumina evenimentelor recente.
Acest lucru explică de ce culoarea „Digital Lavender” devine din ce în ce mai apreciată.

 

  • Cum afectează Levănțica Digitală starea de spirit?

 

colour2023


Potrivit cercetărilor, vizionarea levănțicăi digitale induce senzații de liniște și pace. Violetul intens are un aspect generos, creativ.


Liliacul pal transmite blândețe și seninătate. Lungimile de undă corespunzătoare diferitelor nuanțe provoacă aceste senzații de culoare.


Culorile cu lungime de undă mai lungă, cum ar fi roșul, au un efect energizant și revigorant asupra stării noastre de spirit.


Roșul și alte culori cu lungimi de undă mai mari au un efect energizant și stimulator asupra emoțiilor noastre. Pe de altă parte, culorile reci cu lungimi de undă scurte par mai armonioase, cum ar fi albastrul sau turcoazul.


Astfel, nu este surprinzător faptul că Levănțica Digitală a devenit populară. Acest lucru este privit din perspectiva psihologiei culorilor.

 

  • Care este Codul Color pentru "Digital Lavender"?


Codul Color 134-67-16 este codul de culoare pentru "Digital Lavender", așa cum a anunțat WGSN și Coloro, prezentându-se ca fiind variat, dar moale.
Toți cei care lucrează frecvent de acasă sau care petrec mult timp acolo își doresc un mediu liniștit.


Vopseaua de perete liliac, mobilierul din lemn deschis la culoare și un covor cu un design delicat pot fi văzute într-un spațiu contemporan în 2023. O atmosferă confortabilă este creată în casă prin combinarea culorilor colorate și moi.

 

  • De ce se numește Levănțica Digitală?


Potrivit Joanne Thomas, șefa de conținut la Coloro, aceasta „semnifică acea stabilitate, liniște și evadare digitală pe care atât de mulți dintre noi le-am încorporat în ritualurile noastre de recuperare atât pentru a ne proteja, cât și pentru a ne menține sănătatea mintală în vremuri dificile”. Într-un mod cu totul neașteptat, putem vedea că acesta este motivul principal pentru care culoarea este numită Levănțică Digitală

 

  • Care sunt culorile dominate pentru Primăvara Vara 2023?

 

 

colours2023

- Digital Lavender 134-67-16;

 

- Cadran solar 028-59-26;


- Roșu delicios 010-46-36;


- Albastru liniștit 114-57-24;


- Verdegris 092-38-21.