jlo.beautyclubmd

Pentru a treia oară în Vogue, Jennifer Lopez face furori și acum, la 53 de ani. Poate chiar mai mult ca oricând.

 

Artista a cucerit înălțimile, exact așa cum și-a dorit. Nu a avut o tinerețe ușoară. A muncit din greu pentru a-și materializa visele, care nu erau deloc mici.

 

Acum, se poate spune pe bună dreptate, că J. Lo este o artistă desăvîrșită, cântăreață, actriță, dansatoare, mamă împlinită, femeie adevărată și soție iubită. Singurul lucru care lipsește din familia "Bennifer" este copilul lor comun. Dar cei 5 copii le împlinesc tot timpul.

 

Jennifer Lopez este pe coperta ediției de lux din decembrie. Anul se apropie de sfârșit pentru artistă, care a jurat în ianuarie că 2022 că va fi cel mai bun an din viața sa. Și iată că nu s-a înșelat!

 

--
Epilare cu laser Chișinău >>
--

 

Fotografiile superbe realizate de Annie Leibovitz alături de stilistul Alex Harrington, unde Jennifer Lopez își etalează corpul impecabil în rochii uimitoare, în special ținuta roșie de la Valentino Haute Couture.

cover.vogue.jlo

A fost un an cu o încărcătură emoțională puternică pentru Jennifer Lopez, când s-a căsătorit cu dragostea vieții ei, Ben Affleck. Un actor cu care a fost logodită înainte, dar nu la timpul potrivit. Momentul lor a venit când trebuia să vină, în aprilie 2021, care a schimbat totul.

 

Imediat după ce a rupt logodna cu Alex Rodriguez, Jen s-a regăsit cu Ben și de atunci au fost nedespărțiți. Potrivit revistei Vogue, Jennifer Lopez dă sens zicalei „fericiți până la adânci bătrâneți”.

 

Departe de a avea o relație tradițională, J. Lo a explicat că căsătoria lor este una modernă, dar a dezvăluit că este mândră să poarte numele soțului ei, considerând această decizie ca pe una care o face mai puternică. „Oamenii îmi vor spune Jennifer Lopez, dar numele meu oficial este doamna Affleck, am luat numele de familie al soțului meu. Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta”, a spus artista, mai fericită și mai împlinită ca niciodată.

jlo.vogue.magazine

jlo.decembre2022

vogue.jennifer.lopez

jennifer.lopez.decembre2022

vogue2022.jlo

Foto: Vogue Magazine