2_4

Fondatorii brandului francez Coperni, Sebastien Meyer și Arnaud Vaillant, au prezentat o nouă colecție de primăvară-vară la Săptămâna Modei de la Paris. Couturieri celebri au prezentat topuri croite din panglică și fermoare, blugi cu curele la glezne, jachete cu umeri masivi, rochii din sticlă spartă, care au fost apreciate de adevărații cunoscători ai haute couture.

 

Numărul de excepție a fost ieșirea celebrului model Bella Hadid. În fața spectatorilor entuziaști, mai mulți specialiști au pulverizat modelul cu un lichid special, care, solidificându-se, s-a transformat într-o rochie albă de seară ajustată. Creatorii de modă francezi au folosit bumbac lichid pentru a crea această capodoperă. Tehnologia inovatoare a captat imaginația celor prezenți și a întregului public.

 

1_3

 

Spray-ul miracol a fost creat de compania britanică Fabrican. Țesătura constă din fibre de bumbac și o soluție de polimer. Pulverizat dintr-o cutie de pulverizare, lichidul ia cu ușurință forma oricărei suprafețe, transformându-se într-o piesă de îmbrăcăminte ajustată.

 

7_2

00