zip1 (1)

Pe 27 septembrie la ora 18:00 la Palatul Republicii Moldova, vă invităm să admirați creațiile designerilor tineri dar talentați, care vor fi prezentate publicului într-un mod deosebit pentru a afla – „Cine sunt designerii moldoveni?".

 

zip2

 

La eveniment vor fi prezentate colecții noi ale EHO de Evgheni Hudorojcov, Julia Allert, Nicole Storm Ramuri, Lilia Ceaicovschi, Rodica Nicov, Șotropa, De Basme, DUCA, March Again, Maison Criss, L. Storojuc, Georgette, Odevalle, Barbara Collection și, desigur, colecția legendarului brand moldovenesc Ionel, care reprezintă o istorie vie a industriei ușoare autohtone.

 

În plus, 10 designeri în devenire, participanți la concursul Z-Generation, își vor prezenta creațiile vestimentare la licitație, iar cele mai bune ținute din categoriile ART și Ready-To-Wear vor fi premiate cu o sumă de 10.000 de lei, sumă ce poate fi folosită pentru achiziționarea cursurilor de perfecționare în domeniu sau echipamente tehnice conform profilului. Z-Generation este un concurs anual lansat în 2018, datorită căruia studenții, tinerii designeri și absolvenții din domeniile creative au o oportunitate unică de a-și crea propriile colecții de îmbrăcăminte cu sprijinul mentorilor de proiect.

 

Acest eveniment este organizat de ZIPHOUSE și APIUS în colaborare cu YOUBESC cu sprijinul proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia.

 

Bilete aici