cristina-tocarenco-dancer-moldova
 
Cristina Tocarenco este antrenor de dansuri moderne și deține o siluetă incredibilă. De la vârsta de patru ani se ocupa cu gimnastica, iar la 10, a început să danseze. Astăzi, nici o zi nu-i trece fără dans: "Pentru prima dată am început să predau dans la vârsta de 16 ani și mi-am dat seama că asta este pentru mine! Primesc o plăcere incredibilă din asta.”
 
Hollywood girls - sunt lecții de dans pentru femei, în Chișinău: „Exclusiv pentru fete și femei care doresc să învețe să se miște, pentru a scoate din minți toți bărbații din jurul lor! La orele de dans vor învăța nu numai dansurile, ci vor afla și multe secrete interesante."
 
model-moldova-cristina-tocarenco
 
BeautyClub.md a aflat regulile Cristinei, pe care le respectă pentru a păstra corpul în formă bună:
 
"Regula cea mai importantă este dragostea față de sine! Dar, desigur, în limite rezonabile) Majoritatea fetelor noastre chiar nu se iubesc pe sine. Din acest motiv și nu au grijă de ele, argumentând aceasta prin diverși factori.
 
În al doilea rând, trebuie să începeți cu mâncarea! Trebuie doar de renunțat la făină și ciocolată.
 
În al treilea rând, depășiți lenea, care funcționează cel mai des. Și bineînțeles, activitățile fizice. Dacă începeți să dedicați 5 minute pe zi pentru o serie de exerciții simple, atunci corpul va începe să se schimbe privind cu ochii."
 
cristina-tocarenco-model-moldova