beauty banner

Expoziţia internaţională specializată „BEAUTY”, ediţia a XXV-a aniversară.

 

Dragi parteneri, participanți și vizitatori!
În contextul situației din țară, expoziția Beauty 2022 este amânată până la anularea stării de urgență pe teritoriul Republicii Moldova.
Urmăriți pagina CIE Moldexpo și Beauty Exhibition, neapărat o sa revenim cu detalii privind perioada nouă de desfășurare a expoziției.


Program expoziţie:
4 – 6 martie 2022, orele 10:00 – 18:00.
Locul desfăşurării: restaurantul „Capitoles Park”, str. Melestiu nr.13 a, Parcul „Valea Trandafirilor”, or. Chişinău.
Organizator: Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” S.A.
Partener general: “Floractive Moldova”
Ambasadorul expozitiei: Viorela Dimici, bloggerita, model, co-fondatoarea Privé Fashion Events, Miss Humanity Universe 2016.


Ca în fiecare început de primăvară, în ultimii 25 de ani, expoziţia BEAUTY îşi va deschide uşile pentru reprezentanţii industriei de profil şi pentru vizitatori. Ca de obicei, expoziţia este organizată de C.I.E. Moldexpo S.A., dar, ca și în anul precedent, se va desfăşura în incinta restaurantului „Capitoles Park”, pe o durată de trei zile, 4 – 6 martie. Circa 50 de participanți își vor expune oferta în trei săli, delimitate tematic sub genericule: Beauty is all around, Beauty care, Beauty hand made.


O noutate a ediției aniversare a expoziției este identificarea unui ambasador al evenimentului care s-a oferit a fi formatoarea de opinie Viorela Dimici. Prin intermediul bloggului său, Viorela va promova pe larg expoziția, cu toate componentele integrante.


Ediția curentă beneficiază de sprijinul firmei “Floractive Moldova” în calitate de partener general care a pregătit un program amplu de prezentare a ofertei sale: produse, instrumente, tehnologii etc. Specialiști consacrați, printre care și invitați din Rusia, vor demonstra pe viu tehnologii inovatoare de îndreptare și reconstrucție a părului prin metoda NANOPLASTIEI, împărtășind formule ecologice și secrete proprii. Toți vizitatorii standului se vor putea bucura de diagnosticare GRATUITĂ a stării sănătății părului la moment de la invitatul special a ediției din acest an - Alexandra Chaikina, președintele asociației tricologilor esteticieni din Rusia.


De menționat că, toţi participanţii expoziției și-au propus să promoveze noutăţi şi ultimele tendinţe din domeniile pe care le prezintă. În fiecare stand se vor desfășura master-classuri cu demonstrari de produse, materiale, instrumente, utilaje, tehnologii inovatoare. Şi în acest an dificil nu vor lipsi promoţiile, reducerile, tot ceea ce presupune un dialog eficient participant / vânzător – vizitator / cumpărător. Un șir de loterii și concursuri cu cadouri garantate se vor desfășura într-un loc special amenajat în cadrul expoziției, identificat ca Brand Wall.


Evident, cea mai consistentă componentă a expoziției rămâne oferta participanților. Aria tematică este impresionantă şi nu va dezamăgi nici consumatorii, nici profesioniştii exigenţi, interesaţi de ultimele tendinţe din arta înfrumuseţării. Expoziţia propune produse, instrumente, echipamente, accesorii de la branduri bine cunoscute, dar şi autohtone, pe potriva celor mai diverse cerinţe şi posibilităţi.


Tradiţional, în oferta expoziţiei se disting câteva segmente mari.


Cosmetice decorative de machiajpreparate de îngrijire facială şi corporală, într-o gamă largă, vor fi prezentate la standurile participanţilor specializaţi pe acest segment.


O direcţie, care se conturează tot mai mult ca segment aparte în măiestria make-upului, şi, evident, la expoziţie, este accentuarea genelor (extensie, laminare etc.).


Un alt compartiment important include îngrijirea părului, dar și extensia, îndreptarea și laminarea podoabei capilare, care tot mai mult ia amploare în ultimul timp. O gamă largă de produse, instrumente, echipamente şi materiale pentru saloanele de coafură şi frizerii vor fi expuse în standuri, unde, de asemenea, vor avea loc şi master-class-uri la temă.


Oferta expoziţiei se extinde datorită segmentului optică şi medicină în industria frumuseţii.


Vor completa expoziţia accesoriile, cadourile pentru sărbătorile de primăvară, diverse segmente conexe domeniului frumuseţii.


Bineînțeles, cei mai aşteptaţi oaspeți ai BEAUTY-2022 sunt reprezentantele sexului frumos, preocupate de aspectul lor estetic, pentru care sunt inventate permanent noi tehnologii şi produse de înfrumusețare.

 

Vizitatorii expoziţiei BEAUTY - 2022 vor putea nu numai să beneficieze de o ofertă de calitate, ci și să profite de sfaturi competente și gratuite ale specialiștilor companiilor participante.

 

✅ Tot gratuită este și întrarea la expoziţie, toate 3 zile (4-6 martie)!


✅ Vă așteptăm la expoziție, dar nu înainte de a vă ruga să țineți cont de normele pandemice în vigoare (purtatul măștii, respectarea distanței sociale etc.).

 

Întâlnim primăvara împreună cu BEAUTY, iar rezultatul nu se va lăsa aşteptat!

 

Moldexpo Expoziția Beauty 2022